X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Amb les víctimes del 17-A un any després dels atemptats

365 dies després els pensaments continuen amb les víctimes de la barbàrie i la intolerància. L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol expressar el seu condol en la commemoració del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, a la vegada que vol mostrar el seu absolut rebuig al terrorisme i a qualsevol forma de violència. Per aquest motiu, ha decretat tres dies de dol, des del dijous 16 fins el 18 d'agost. A més, el divendres 17 d'agost es realitzarà una concentració a les 12h de cinc minuts davant del consistori.
 
El consistori vol expressar el convenciment que com a societat hem de tenir una sola veu per donar resposta als actes de terrorisme i demostrar que amb unitat i voluntat la intolerància mai podrà vèncer. Llavaneres i Catalunya som terra d'acollida, de cohesió i multiculturalitat.

A més, l'Ajuntament vol fer un reconeixement a la tasca realitzada per les forces i cossos de seguretat tant de la Generalitat com dels ajuntaments de Barcelona i Cambrils, que varen dur a terme les seves funcions d'una manera extraordinària i en un context extremadament complicat.

365 dies després dels atemptats l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fa pública, de nou, la seva solidaritat amb les víctimes i les seves famílies, tot mostrant l'esperança que uns fets tan tràgics mai es tornin a repetir.

Diputació de Barcelona
^