Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.09.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu-Arxiu convoca el IV Concurs de Pintura i Escultura

L'artista que s'endugui el primer premi guanyarà 1.500 euros i la possibilitat d'exposar la seva obra en solitari a la sala d'exposicions. Podeu consultar les bases del concurs.

Els millors pintors i escultors tenen una cita a Sant Andreu de Llavaneres. Arriba la quarta edició del concurs de Pintura i Escultura, una aposta bianual de la Regidoria de Cultura per tal de promoure aquestes disciplines artístiques. La convocatòria està oberta a tothom que sigui major de 15 anys, participar és de franc i s’ha de fer presentant una sola obra de temàtica i material lliures. Les obres s’han de presentar al Museu-Arxiu del 3 al 18 de novembre adjuntant aquesta butlleta.

Enguany hi haurà un primer premi dotat amb 1.500 euros i el dret a una exposició individual a la sala d’exposicions del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. També hi haurà dues mencions honorífiques. Un jurat serà l’encarregat de seleccionar les tres obres finalistes, de les quals en triaran la guanyadora.

Durant el 2019 es farà una exposició col·lectiva amb obres dels tres artistes premiats. Segons el criteri del jurat, es farà una selecció d'obres que, juntament amb les premiades, s'exposaran en el museu des del 30 de novembre fins al 5 de gener de 2019.

En l’edició de fa dos anys, el jove escultor vilassarenc Albert Jaime va ser el guanyador, mentre que l’escultor mataroní Agàpit Borràs i la pintora argentonina Glòria Badosa van quedar en segon i tercer lloc, respectivament.

cartell concurs pintura sencer

Diputació de Barcelona
^