Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Activitat hipica adaptada
Èxit de les jornades d'equitació adaptada

8 joves llavanerencs van poder gaudir de les activitats amb cavalls realitzades a l'Hípica Can Taió, destinades a millorar la seva qualitat de vida. Mireu l'àlbum de fotos!

Les jornades d'equitació adaptada a persones amb necessitats especials va ser tot un èxit. Un total de 8 joves llavanerencs, acompanyats de tres monitors i monitores, van poder gaudir d'activitats amb cavalls realitzades a l'Hípica Can Taió. Aquestes jornades estan organitzades per la Diputació de Barcelona.

Els objectius de l'activitat són establir contacte amb l'esport d'equitació i experimentar les sensacions que aporta muntar a cavall i crear un clima agradable que estimuli la comunicació i el treball en equip. A més, la Regidoria d'Esports recorda que l'equitació adaptada afavoreix la millora de l'equilibri i la mobilitat, la comunicació, la millora del to muscular, la deambulació i la coordinació; i també augmenta el control dels reflexos, facilita la capacitat de relaxació muscular i, en general, millora l'autoestima.

Diputació de Barcelona
^