Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Junta de seguretat local
La Junta Local de Seguretat es reuneix per millorar la coordinació i el benestar de la població
En la trobada s'ha destacat la bona coordinació entre la Policia Local i Mossos d'Esquadra i la importància de la col·laboració ciutadana

La sala de plens de l'Ajuntament ha acollit el dimecres 7 de novembre la reunió de la Junta Local de Seguretat, òrgan que té per missió  la presa de decisions en base a la informació i el coneixement que aporten els diferents cossos en relació a les seves funcions i responsabilitats. L'objectiu de la reunió ha estat establir espais de debat per a la presa de decisions sobre les necessitats i prioritats en matèria de prevenció i seguretat a la vila.

Un dels aspectes clau que els cossos policials han convingut és la importància de la bona comunicació tant entre cossos policials com entre ciutadania i institucions. El cap de la Policia Local de Llavaneres, Jaume Cortés, ha explicat que «la col·laboració de la ciutadania és clau per tal que la nostra feina sigui més efectiva. Fa poques setmanes vàrem poder detenir dos lladres gràcies a la trucada d´un veí. Que els veïns i veïnes sentin proper el cos de la Policia Local és determinant per la millora de la seguretat a la vila».

En la trobada hi han estat presents la Policia Local, els Mossos d´Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, conjuntament amb la presència de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, personal tècnic municipal i una representant de la Delegació de Govern de la Generalitat de Catalunya.

Diputació de Barcelona
^