Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Festa Major Sant Andreu 2018
Tot a punt per la Festa Major de Sant Andreu!

Del 30 de novembre al 2 de desembre i Llavaneres s'omplirà de tradició, cultura i activitats lúdiques. Consulta el programa

Del 30 de novembre al 2 de desembre Llavaneres viurà una nova Festa Major de Sant Andreu carregada d'esdeveniments de tot tipus. El regidor de Cultura i Festes de Sant Andreu de Llavaneres, Xavier Noms, ha explicat que «de vegades no som prou conscients de les peces de l'engranatge per tal que celebracions com aquesta siguin un èxit. Professionals, voluntàries, tècnics, entitats... gràcies per tota la feina feta!».

Activitats prèvies
La commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones portarà diversos actes els dies previs a la Festa Major. El divendres 23 de novembre es farà a les 12h la lectura del manifest i hi haurà música en directe i un recital de poesia, al parc U d’Octubre. El diumenge 25 l'entitat Sí Dona organitzarà un acte de commemoració a la plaça de la Vila, a les 12h. Finalment el dimecres 28 a les 18h es farà un cinefòrum a la Biblioteca.

La Secció Esportiva del Casal de Llavaneres organitza la Caminada Popular, que serà el diumenge 25 i tindrà sortida a les 08.30h des del pati del Casal. El mateix dia, a les 18h, hi haurà el concert de Sant Andreu, a càrrec de Camerart-Orquestra del Maresme, a l'església parroquial.

Una festa plena de música
El divendres 30 de novembre la carpa del parc de Ca l'Alfaro acollirà la Nit Jove, amb les actuacions de Dj Edu R, Reskate, Adala & The Same Song Band i Dj Hochi. Hi haurà servei de bar i sopar a preus populars. L'endemà el mateix escenari serà pels adults, amb la Nit Revival amb les actuacions de l'escola de dansa Escenika i Gim Llavaneres i sessió de disco amb Dj Straw&Berry.

A ritme de percussió!
Durant la Festa Major es farà el popular concurs de grups de percussió Llavatraka, amb la participació dels diversos grups vinguts d'arreu del país i organitzat pels Batubanyuts. Serà el dissabte 1 de desembre a la carpa del parc de Ca l'Alfaro, a les 17.30h. Prèviament les colles faran una rua pels carrers del poble.

El protagonisme de les tradicions
El divendres 30 de novembre a les 11.30h es concelebrarà l'Eucaristia presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona a l'església parroquial. El dissabte 1 de desembre hi haurà la ballada de sardanes a les 12h a la plaça de la Vila, hi haurà vermut i degustació d'escudella solidària en benefici de La Marató de TV3. El diumenge dia 2 hi haurà la tradicional cercavila, a les 11.30h, amb diverses colles geganteres convidades. A les 13 al parc de l'U d’Octubre hi haurà l'acte de lliurament  de la rosa als Andreus i les Andrees de Llavaneres.

programa Festa Major Sant Andreu 2018

programa Festa Major Sant Andreu 2018

Fitxer: Programa_Sant_Andreu_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.28 MB

Diputació de Barcelona
^