X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.12.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Presentació del pressupost 2019
Llavaneres presenta el pressupost municipal de 2019
L'acte, conduďt pel regidor d'Economia, Albert Sala, ha tingut lloc aquest dimecres a la sala de plens de l'Ajuntament

Aquest dimecres, 12 de desembre, el regidor d'Economia, Transparència i Participació Ciutadana, Albert Sala, va presentar a la sala de plens el pressupost municipal de 2019, aprovat el passat mes de novembre. Sala va detallar les partides clau dels comptes i les inversions previstes de cara al pròxim any. Entre els elements que cal destacar, hi ha la reducció de l'Impost de Béns Immobles (IBI) en 290.000 euros, la partida de 374.000 euros per a ajudes socials (dependència, beques de menjador, etc.) i la rebaixa dràstica en la despesa en deute públic, en 480.000 euros. Tot seguit, es va obrir un torn de debat i preguntes amb els assistents, que va ser molt interessant i del qual el regidor en va prendre nota.

Albert Sala va explicar, a més, que l'Ajuntament rebrà els 600 mil euros de la Generalitat i de l'Agència Catalana de l'Aigua, que són el que costarà reparar el mur de la llera de la Riera. El regidor va voler avançar que «la previsió d'aquest govern és mantenir els impostos perquè l'economia municipal està molt sanejada». D'altra banda, va destacar que la inversió del pavelló està garantida. Tot i que, per problemes amb la constructora, en aquests moments l'obra es troba aturada, el consistori té els diners de la primera fase (uns 4 milions d'euros) a la caixa.

A més, Sala va prendre nota de dues peticions: que s'impulsi la creació de les places que li correspon al consistori per a la contractació de personal amb discapacitat, i que reclamin la col·locació de bandes per tal d´insonoritzar l'efecte de l'autopista, com ja es va fer anys rere a l'Ametllareda.

També es va parlar de la reclamació d'un accés de l'autopista des de Girona. El regidor va explicar que, en una visita recent amb el delegat del Govern de la Generalitat, l'alcalde Nani Mora va demanar que ajudi el municipi a aconseguir que s'executi el projecte d'una vegada per totes, ja que es reclama des del 1997. En aquella trobada, el govern municipal també va sol·licitar que es duguin a terme obres per tal que els veïns del Balís puguin accedir fàcilment al port i a la platja.

Presentació pressupost 2019 document

Presentació pressupost 2019

Fitxer: Pressupost_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 17
Mida: 1021.27 kB

Diputació de Barcelona
^