Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Programa L'Altelier
L'escriptura creativa arriba al cicle “L'Atelier: tallers amb art”
La proposta comptarà amb l'escriptora i  guionista Núria Parera. Us hi podeu inscriure fins al 25 de gener, trucant al 636 339879.

L'Associació de les Llums  ha engegat un cicle de tallers sota el nom de “L'Atelier: tallers amb art”. La següent proposta que el cicle ofereix és un taller d'escriptura creativa conduït per Núria Parera, escriptora, guionista i ensenyant de diferents tècniques d'expressió escrita. El taller consta de 4 sessions i es durà a terme els dimecres del mes de febrer, a les 18.30 h a la Masia de Can Rivière (Casal dels Joves) de Sant Andreu de Llavaneres.

Amb aquesta proposta, es pretén contribuir a promoure la cultura concebuda com a centre de les realitzacions personals, les inquietuds i necessitats individuals i col·lectives. És a dir, concebuda com allò que us permetrà connectar amb vosaltres mateixos i amb el llegat dels vostres avantpassats.

L'Associació de les Llums és una entitat que es dedica a promoure la cultura a través d'activitats de formació i lleure, de qualitat i per a tota mena de públic, a partir de la relació entre la cultura i les persones. Es fonamenta en el dret que té tothom a accedir a la cultura, a gaudir-ne i a fer-la seva.

El taller està adreçat a persones majors de 16 anys, i té un preu de 40 euros. Per inscriure-us-hi, heu de trucar al 636 339879 abans del 25 de gener.

Podeu consultar el programa de "L'Atelier: tallers amb art", en la imatge que adjuntem a la notícia. 

Diputació de Barcelona
^