Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fragments
El Museu Arxiu acull «Fragments», una exposició col·lectiva de fotografia amb una seixantena d'imatges

La inauguració tindrà lloc aquest divendres, 11 de gener, i es podrà visitar fins al 3 de febrer.

La mostra recull 60 fotografies d'onze membres del Grup Foto Serenavall.

A partir d'aquest divendres, 11 de gener, i fins al 3 de febrer, el Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acollirà, dins dels horaris del museu, «Fragments», una exposició fotogràfica col·lectiva del Grup Foto Serenavall.

La inauguració tindrà lloc aquest divendres a les 19.30 h, a la sala d'exposicions del Museu Arxiu (carretera de Sant Vicenç, 14. Can Caralt).

Es tracta d'una col·lecció de 60 fotografies d'onze membres d'aquest grup. «Fragments» és una exposició conformada per imatges de temàtica lliure, en color i en blanc i negre, que cada autor ha capturat amb la seva càmera segons la seva visió personal, i que constitueixen fragments del nostre món. Els fotògrafs són Tere Ortiz, Alícia Parera, Rafel Planas, Juli Mohedano, Anna Tresserras, Daniel Photoart, Jaume Llobregat, José Luis Martín, Cecilia Morales, Dolors Graupera, Ana Payá.

Sobre el Grup Foto Serenavall

El Grup Foto Serenavall es va constituir a l'octubre de 2017. Es tracta d'un grup informal de llavanerencs aficionats a la fotografia, que comparteixen els seus coneixements i experiències, i organitzen sortides diürnes i nocturnes, visites a exposicions, tallers, cursos i discussions, sempre sobre l'univers de la fotografia. El Grup està obert a l'adhesió de nous membres, de qualsevol edat.

Diputació de Barcelona
^