X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres ja té mascota per les Olimpíades 2020!
Una simpŕtica torxa olímpica, de Martina del Rio, estudiant de l'Institut Llavaneres, serŕ l'emblema dels jocs

Les Olimpíades de Llavaneres 2020 ja tenen mascota oficial! Es tracta d'una torxa olímpica, de flama intensa i cara somrient, que serà el símbol de la competició. La mascota formarà part del logotip oficial i es podrà veure en diversos suports durant la celebració dels jocs olímpics de Llavaneres, com per exemple estampada a les samarretes dels esportistes i en els elements de difusió com cartells, fulletons i pancartes.

L'autora de la mascota guanyadora és Martina del Rio Giner, que té 12 anys i estudia a l'Institut Llavaneres. En el certamen s'hi han presentat 175 dibuixos, que estan exposats a la Biblioteca municipal i que s'hi poden veure fins el 20 de desembre. La Martina va rebre els premis com a guanyadora del concurs durant la festa solidària de Llavaneres amb la Marató, celebrada aquest diumenge.

L'alcalde, Nani Mora, i la regidora d'Esports, Maria José Cano, conjuntament amb una representació del comitè olímpic, van lliurar els obsequis a la guanyadora, que consisteixen en un abonament pel Parc de Nadal, un lot de material del CN Balís i diversos obsequis de comerços locals (de les botigues l'Ele Home i Papereria Rosa Radó).

Mascota JJOO

Diputació de Barcelona
^