X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.06.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comencen els Jocs Olímpics de Llavaneres
logo olimpiades

Les Olimpíades Populars 2008 de Sant Andreu de Llavaneres tindran una durada de 10 dies.  Divendres hi haurà les primeres competicions i la cerimònia d'obertura amb l'arribada de la torxa olímpica. Ja hi ha prop de 400 persones inscrites.

El proper divendres 4 de juliol, tindrà lloc la cerimònia d´obertura de les Olimpíades Populars 2008 de Llavaneres. L'arribada de la torxa es farà per mar cap a les 7 de la tarda i, un cop a terra, diversos voluntaris la traslladaran amb relleus fins el nucli urbà. La flama i la bandera olímpica es passejaran pels barris de Llavaneres i un esportista rellevant del poble s'encarregarà d'encendre el peveter al passeig M. de Déu de Montserrat. Tots els participants a les Olimpíades estan cridats a participar d'aquesta cerimònia amb la samarreta del seu barri.

A partir de llavors i fins el 13 de juliol es disputaran les diferents competicions esportives. N'hi ha per a tots els gustos i edats: frontenis, natació, tir amb arc, dominó, marxa nocturna, ciclisme de muntanya, cursa d'orientació, vela, billar, paddle, futbol 7, futbol sala, escacs, pitch&putt, triatló, atletisme, petanca, tenis taula, ciclisme urbà, ciclisme de descens i botifarra (joc de cartes).

Serà el mateix dia 13 quan es repartiran les darreres medalles i es farà la cerimònia de cloenda. L'acte de tancament serà al parc de Ca l´Alfaro a partir de les 7 de la tarda. Hi haurà un berenar per a tots els participants i el sorteig de múltiples premis.

Que guanyi el millor!

Informació relacionada
Divendres, 14 de març de 2008
Del concurs de dibuix Crea la mascota: Olimpíades 2008
La sala polivalent de Ca l'Alfaro mostra, fins el 20 de març, els 367 treballs presentats al concurs per triar la imatge de les Olimpíades 2008 de Llavaneres
La comissió avança en els preparatius d'aquest macroesdeveniment esportiu que Llavaneres organitza cada quatre anys
Està adreçat a nens i nenes de 3 a 11 anys, i les obres s'han de presentar abans del 7 de març
Unes 35 persones van assistir ahir dimarts al vespre a la primera reunió per començar a preparar aquest macroesdeveniment, que se celebrarà a l'estiu
Diputació de Barcelona
^