X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest diumenge, 'Mirada de donA'
S'inclou en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona

Llavaneres té una nova proposta per commemorar el mes de la dona. L'Escola Municipal de Música Llavaneres convida aquest diumenge 20 de març a una doble sessió a Can Caralt: visita guiada al Museu i tertúlia. Tot amb un denominador comú, dones i art.

Una de les novetats del 8M 2022 a Llavaneres és l'estrena de Mirada de donA, que neix com una acció de reflexió sobre les dones i l'art. Es tracta d'una trobada de música i poesia a Can Caralt i es farà diumenge 20 de març, a les 11 h.

Per començar, es convidarà a una visita guiada pel Museu de Llavaneres per mostrar les obres fetes per dones, a càrrec de Ruth Garcia. A les 12 h, als jardins de Can Caralt, es donarà pas a una conversa amb tres creadores per reflexionar i compartir l'aportació de la dona al món de l'art, de la música i de la poesia. Hi intervindran: Ruth Garcia, historiadora de l'art i professora universitària; Paula Grande, cantautora, i Lola Irún, poeta. En acabat, hi haurà un petit concert a càrrec de Paula Grande. Maria del Mar Poyatos, professora de l'Escola Municipal de Música, moderarà la tertúlia.

En aquest enllaç podeu veure el video.

Classe oberta a la biblioteca

Justament, la professora Poyatos va oferir dilluns 14 de març al vespre, a la Biblioteca municipal, una classe oberta sobre història de la música. Sota el títol Les dones en la música: omplint espais en blanc, va parlar de l'absència de noms de dones en el cànon de la història de la música. Un fet que "ens reclama prendre acció per donar memòria a grans exemples oblidats de la creació artística i musical liderats per dones".

Classe oberta

Diputació de Barcelona
^