Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Orientació i assessorament professional

Necessites assessorament o orientació professional per a la cerca de feina o bé la millora del perfil professional?

Si et trobes en procés de recerca de feina o bé vols reorientar la teva carrera professional cal que tinguis en compte...

Bruixola

  Tens definit el teu objectiu laboral?

Infografia objectiu Laboral Barcelona Activa

Infografia objectiu Laboral Barcelona Activa

Fitxer: Infografia_Objectiu_professional_Barcelona_Activa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 866.21 kB

Pots accedir al test d'interessos professionals de Barcelona activa o a d'altres eines com GR d'Educaweb.


Autoanàlisi de fortaleses/debilitats  Pots analitzar les teves fortaleses i debilitats en relació a un objectiu laboral concret de diverses maneres:


Anàlisi del mercat laboral en relació a l'objectiu professional

Un cop tinguis clar l'objectiu professional i les fortaleses/debilitats, és moment de fer un anàlisi del mercat laboral que et permetrà saber quins són els punts que necessites destacar en el teu cv o bé millorar a través de formació o altres tècniques per a la millora de competències.

Treball per Ocupacions (Generalitat de Catalunya) 

×  
Generalitat de Catalunya x JOBarcelona'21 Generalitat de Catalunya x JOBarcelona'21

Pots consultar eines com Treball per Ocupacions de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya. Treball per ocupacions és un producte que aporta informació sobre el mercat de treball que pot ajudar les persones a prendre decisions sobre la seva orientació professional. També és un recurs de suport per a les organitzacions que treballen en orientació laboral.

Per a cada ocupació es proporciona una selecció d’indicadors i dades sobre l’evolució, perfil i qualitat de la nova contractació laboral, així com sobre l’evolució i el perfil de les persones que la demanen a través del Servei Públic d’Ocupació. Amb aquesta informació s’elabora un índex sintètic que recull la situació de cada ocupació en el mercat de treball. L’índex permet ordenar les ocupacions, de millor a pitjor posicionades, d’acord amb tres criteris: contractació laboral, qualitat i demandants.

Fitxes Ocupacionals  

A les fitxes ocupacionals trobaràs informació sobre el perfil professional i competencial de cada ocupació així com les característiques més rellevants.

Quines feines encaixen amb el teu perfil? Accedeix al cercador de fitxes ocupacionals del SOC i a les fitxes ocupacionals de la Diputació de Barcelona.

Com pots saber què demanen les empreses del sector? Consulta la informació en relació als sectors econòmics de Barcelona Activa a través de la pàgina mercat de treball o fent recerca directament amb la paraula clau "fitxa ocupacional" i el nom del lloc de treball.


Canals i eines per a la recerca de feina

Si no pots respondre alguna d’aquestes preguntes o bé necessites ampliar els teus coneixements...


×  
Què són els Serveis Locals d'Ocupacio? Què són els Serveis Locals d'Ocupacio?
Diputació de Barcelona
^