X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres
El centre municipal de Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. Consulta'n les places vacants!

L'Escola Municipal de Música es prepara per al nou curs escolar 2023-2024. Onze instruments, sensibilització musical, conjunts corals i instrumentals, grups de llenguatge musical, iniciació a la Guitarra d'acords i tallers d'Història de la música i Música i poesia: programes de formació per a totes les edats i nivells.

Places actualment vacants

En grups:

Sensibilització musical (de 3 a 5 anys): per als grups d'I3 i I4 a l'Escola Serena Vall i per als grups d'I3, I4 i I5 a l'Escola Jaume Llull.

Iniciació 1 (alumnes de 2017): Roda d'instruments i Llenguatge Musical (1 plaça)

Nivell Bàsic 1 i 2 (alumnes de 2014 i 2015): Llenguatge Musical i Cant Coral

Joves: Cor Jove

Adults: 

Història de la música (aquesta activitat es realitza a la Bilbioteca Municipal)

Música i Poesia (aquesta activitat es realitza a la Bilbioteca Municipal)

Coral Minerva

En instrument (d'acord amb el programa d'assignatures que es relaciona amb l'edat de l'alumne):

Saxo (2 places) - Dilluns de 16.30 a 17 h i de 17.30 a 18 h.
Flauta travessera (1 plaça) - Dilluns de 18.30 a 19 h
Violí o viola (1 plaça) - Dilluns o dijous
Violoncel (1 plaça) - Dijous de 20 a 20.30 h

Podeu fer la sol·licitud de plaça per la resta d'assignatures o instruments i si en algun moment del curs es genera una plaça, us ho comunicarem.

Per fer la sol·licitud de plaça es pot fer a través del següent formulari de preinscripció i l'escola de música es posarà en contacte amb els interessats quan hi hagi places disponibles. 

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

En els vídeos que trobareu a continuació, us expliquem les diferents etapes educatives del centre:

  • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Iniciació a la música a través de la música i el moviment.

  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de l'aprenentatge del llenguatge musical i la possibilitat de fer cant coral.

  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral.

  • Joves i Adults. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, participar en conjunts instrumentals o corals, fer assignatures de caire més teòric: llenguatge musical o els tallers d'Història de la música o Música i poesia, o iniciar-se a la guitarra d'acords.

  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
    • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula. Es realitza setmanalment a la Biblioteca Municipal i està adreçat a adults. Inscripcions obertes.
    • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i tindrà una sessió setmanal. Es realitza a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
    • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2022. Inscripcions al gener.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans del seu inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

  • Projectes comunitaris. L'Escola Municipal de Música realitzarà projectes integrats a altres serveis municipals. 
    • Sensibilització musical a les Llars d'Infants. És una activitat d'iniciació a la música pels alumnes dels grups de 2-3 anys a les Llars d'Infants Municipals Minerva i Sant Nicolau dins del seu horari lectiu.
    • Musicoteràpia al Casal de la Gent Gran. Activitat on s'utilitzen els elements de la música: el ritme, la melodia, l'harmonia o el timbre amb finalitats terapèutiques, per afavorir la comunicació, millorar l'autoestima i l'estiat d'ànim, incentivar el moviment, l'expressió o la creativitat.

A continuació podeu consultar tota l'oferta educativa, així com les taxes per a cadascun dels programes:

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant (clàssic i modern) i baix elèctric. Un cop que l'alumne hagi assolit un coneixement mínim de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, cambra, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental


Contacte

Aquelles famílies i futurs alumnes interessats en conèixer el funcionament de l'Escola de Música o que vulguin resoldre dubtes, es poden posar en contacte amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat, o de dilluns a dijous de 16 a 20h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'edifici de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14). 

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de forma presencial a l'Escola de Música.

Diputació de Barcelona
^