X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.02.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El parc de la Llorita estrena jocs infantils i ponts per creuar la Riera
L'Ajuntament ha enllestit la tercera fase de la reforma d'aquest important espai de lleure municipal
Parc de la Llorita

L'Ajuntament de Llavaneres ha enllestit la tercera fase del projecte de millora del parc de la Mare de Déu de la Llorita. En aquesta ocasió, s'ha apostat per fer del parc un espai amb més atractius per a la mainada, amb la col·locació d'un tobogan i d'una caseta de fusta, i més accessible, amb dos ponts nous per travessar la Riera. A més, s'hi ha actuat per recuperar el curs natural de la Riera, amb l'adequació de la vegetació de les lleres.

El parc de la Llorita ha fet un pas més per convertir-se en una zona de lleure infantil. Les Regidories d'Urbanisme i de Medi Ambient acaben d'instal·lar dues noves atraccions per a la mainada, que se suma a la tirolina que es va arreglar ja fa uns mesos, i que potencien el parc com a espai de jocs. D'una banda, aprofitant el pendent d'un dels laterals del parc s'hi ha fet col·locar un tobogan, i l'acollida per part dels nens i nenes està sent excel·lent. Pensant en els més menuts, el parc estrena també una caseta de fusta.

Parc de la Llorita  Parc de la Llorita

L'altra actuació s'ha concentrat en la Riera i ha estat doble. La més evident és la instal·lació de dos ponts per travessar-la. Són de fusta, igual que les tanques que es van estrenar fa ja mesos per millorar la seguretat en tot el recinte, i per tant s'integren molt bé en l'entorn. L'altra acció ha consistit en l'adequació dels marges de la Riera, que s'han delimitat amb un corredor verd.

{n}Informacions anteriors{n}

Us recordem les actuacions que s'han portat a terme darrerament per millorar el parc:

{h}El parc de la Llorita, sense vehicles{|}./document.php?id=2809{h}

{h}Primera fase de la reforma{|}./ARXIUS/ANY2009/COMUNICACIO/marc_09.pdf{h}. Pàg. 7 de la revista municipal Llavaneres Informa.

Diputació de Barcelona
^