X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
20
gener
2012
21:00h
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Reunió: 10 anys d'Els Banyuts

Els BanyutsTrobada informativa per a la preparació dels actes commemoratius del desè aniversari de la Colla de Diables. Necessitem idees i col·laboracions per portar a terme una festa ben sonada. No hi falteu!!!

CARTA D'ELS BANYUTS:


Hola companys/es,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que aquest any Els Banyuts complim 10 anys!

La colla té pensat fer un seguit d'actes durant l'any 2012, i ens agradaria contar amb vosaltres, i fer-vos partícips de l´aniversari, ja que Els Banyuts són cosa de tots els que han estat a la colla.

Si us fa il·lusió participar d'alguna manera, la nostra proposta es fer una reunió informativa on explicarem el projecte que tenim de cara al 2012. Un projecte obert a noves idees. Tenim previst porta varies colles de diables i bestiari, amb la qual cosa necessitem col·laboradors per poder fer una festa maca.

D'altra banda, si no voleu participar directament en l'aniversari, perň teniu idees, també agrairíem que vinguéssiu a la reunió, que estem oberts a tot tipus de propostes per acabar de realitzar el projecte.

El dia proposat per la reunió és el dia 20 de Gener a les 21:00 hores Casal. De totes formes, crearem un esdeveniment al Facebook, per poder fer major difusió.

Feu corre la veu entre tots els que han sigut Banyuts que aquesta festa és de tots!

Salut, foc i a seguir cremant 10 anys més!

Els Banyuts del Casal de Llavaneres

Lloc El Casal de Llavaneres (Sala de lectura) - Av. Catalunya, 56 - Sant Andreu de Llavaneres
Organitza Secció de Tradicions i Festes Catalanes d'El Casal de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^