El Balís
esglesia
El Golf
Panoràmica
El Centre
El port
Panoràmica
Següents
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
El Golf

Club de Golf de Llavaneras

Club Golf LlavanerasEl Club de Golf de Llavaneras és un club de tradició i solera. El recorregut de 18 forats per un autèntic jardí natural és tot un plaer per als sentits. Compta amb unes excel·lents vistes al mar i a la Serralada Litoral, que conformen l’autèntic paisatge mediterrani. A nivell tècnic el camp és un repte per a jugadors de tots els handicaps.

La Casa Club, d’estil anglès, disposa de tot tipus de serveis per als visitants: vestuaris, botiga de golf, sala de jocs i de televisió, lloguer de cotxes, carros elèctrics i bosses de pals... Destaquem el restaurant, que afegeix el component gastronòmic al seguit d’atractius que presenta aquest Club de Golf.

Al costat del tee de sortida, a més, hi ha un putting-green on es pot practicar amb el putt i el pitch abans d’entrar. També disposa d’un camp de pràctiques i una escola de golf per nens i adults. Es poden organitzar tornejos, clínics i reunions i/o dinars d’empreses.

Per a més informació:
Club de Golf Llavaneras
Camí de Golf, s/n
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Telèfon club:  93 792 60 50
www.golfllavaneras.com
club@golfllavaneras.com

Departament Comercial
Telèfon: 647 442 417
comercial@golfllavaneras.com

 

Picht and Putt del Tennis Mora

L'oferta es completa amb el Picht and Putt del Tennis Mora, un camp de nou forats que es caracteritza per un recorregut ondulat enmig d'un preciós paisatge. L'espai també compta amb una escola de golf que ofereix classes particulars i col·lectives i es completa amb pistes de tennis, set de terra batuda i tres de tennis quick. A més, disposa de deu pistes de pàdel, tres d'esquaix i una de frontó i està equipat amb un gimnàs.

Per a més informació:
Camí de Can Pi, 5
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Telèfon: 93 792 63 71 / 93 792 89 61
www.golftennismora.com
info@golftennismora.com

 


 

Diputació de Barcelona
^