X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.10.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres per la Marató farà un gran mosaic solidari el 16 de desembre
Durant tot el matí, hi haurà activitats a la plaça de la Vila

Marató de TV3

Un mosaic humà de grans dimensions. Aquesta és una de les novetats que Llavaneres per la Marató prepara per fer costat a aquesta gran iniciativa solidària de Televisió de Catalunya que enguany recaptarà fons per la lluita contra el càncer, la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys. Els actes de suport se celebraran el mateix dia de la marató televisiva, el 16 de desembre.

Aquesta és el previsió d'actes de la diada:

11.30 h. Xocolatada popular

12.00 h. Assaig de la flashmob (Gim Llavaneres)

12.15 h. Actuació a càrrec del grup Esperit de Joventut

12.30 h. Flashmob de Gim Llavaneres

12.45 h. Actuacions (a concretar)

13.15 h. Mosaic gegant

Durant tot el matí, tómbola solidària de joguines

 

El mosaic serà una de les novetats de la jornada solidària. Tots els participants, per un euro, alçaran una cartolina blanca i, totes juntes, formaran un llaç, la imatge que il·lustra la lluita contra el càncer. L'únic requeriment per participar-hi és dur una samarreta blanca.

D'altra banda, Gim Llavaneres prepararà una flashmob amb una coreografia fàcil perquè tothom que vulgui pugui ballar i aconseguir repetir un moment que cada any ha sigut molt emotiu. 

Tampoc no hi faltarà un altre clàssic de Llavaneres amb la Marató: la tómbola solidària de joguines. Dies abans de la festa, es farà una recollida de joguines a les escoles del poble i a equipaments municipals. El dia de la Marató es podran adquirir a preus molt populars.

Per tirar endavant la iniciativa, Llavaneres amb la Marató comptarà amb la col·laboració d'entitats de la vila i també de l'Ajuntament. A més de Gim Llavaneres, de moment hi ha confirmada la col·laboració de Domènec Canal, DJ straw&berrry, que s'encarregarà de sonoritzar tots els actes de la Marató de manera gratuïta. També hi col·laborarà Llavaneres contra el càncer, que farà alguna actuació.

La Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils ja confirmat també la seva participació. Com cada any, dedicaran la recaptació de l'espectacle infantil del mes de desembre a la Marató de TV3.

 

Nota: anirem informant de les novetats de la convocatòria.

Informació relacionada
La plaça de la Vila va ser el centre neuràlgic de Llavaneres, ahir diumenge, d'una gran jornada solidària a benefici de la Marató de TV3
L'organització fa una crida a la col·laboració amb el mosaic gegant, que es farà a les 13.30 hores, i que és la novetat d'aquest any
Dimarts 16 d'octubre, a les 20.30 hores, al Casal de Joves
Diputació de Barcelona
^