Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.11.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La sagristia de l'ermita de Sant Sebastiŕ, rehabilitada
Les obres de reforma s'han finançat grŕcies als 7.125 euros recollits per la comissió Salvem l'ermita, a través de donatius i aportacions populars

La sagristia de l'ermita, abans La sagristia de l'ermita, ara

La comissió Salvem l'ermita celebrarà el proper 20 de gener, en el tradicional Aplec, que la rehabilitació de la sagristia de l'ermita de Sant Sebastià s'ha fet realitat. Enrere queden molts mesos d'esforços compartits, d'accions per recaptar fons i suports. Les obres de reforma s'han finançat gràcies a les aportacions de molts llavanerencs. Fins el moment, han estat un total de 7.125 euros recollits. En part, per això, la satisfacció de la gent de la comissió és encara més gran.

A les imatges, d'Andreu Ventura, es pot comprovar l'abans i el després de les obres. A l'esquerra, es veu perfectament que falta part del sostre de l'ermita. A la foto de la dreta, es pot comprovar la reparació. A més del sostre, les obres també han servit per refer les parets de la sagristia.

La feina no s'acaba aquí, com comenta Andreu Ventura, que és membre de la Comissió Salvem l'ermita. Ara s'ha de pintar i canviar la porta i la finestra. El següent pas serà continuar amb les feines de rehabilitació de la resta de la teulada i amb reformes estructurals de l'ermita.

Els voluntaris de la comissió Salvem l'ermita agraeixen el suport rebut fins ara i animen veïns i entitats a continuar ajudant-los per aconseguir finalitzar la rehabilitació. La comissió convida tot el poble a l'Aplec, que el proper 20 de gener celebrarà la setena edició.

Informacions anteriors

Ara fa més de tres anys, el gener del 2009, gràcies a la tasca d'Andreu Ventura es va poder reposar la imatge del sant a la façana de l'ermita. Ho podeu llegir aquí. Ja aleshores, el repte era refer el sostre de la sagristia, que s'havia enfonsat.

Informació relacionada
Diumenge, 19 de gener de 2014
Diumenge, 20 de gener de 2013
Inauguració de la reforma de la sagristia
Diumenge, 22 de gener de 2012
Dins el marc de la campanya “Salvem l'ermita”
Dilluns, 26 de desembre de 2011
Dins el marc de la campanya “Salvem l'ermita”
Diumenge, 18 de desembre de 2011
Dins el marc de la campanya “Salvem l'ermita”
Els voluntaris de Salvem l'ermita conviden a visitar-lo els dies 18, 28 i 30 de desembre, i 8, 15 i 22 de gener
Diputació de Barcelona
^