X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Colňnies de gats
Per una població de gats sans
En l'ŕmbit urbŕ és freqüent la presčncia de gats al carrer. Les colňnies de gats han de ser controlades per raons de salubritat, reproducció incontrolada i sanitat i benestar animal.

Menjadores per a gatsEl control consisteix en capturar els gats, sotmetre'ls a una revisió veterinària per mantenir una població sana i descartar malalties contagioses. El següent pas és l'esterilització per evitar que es reprodueixin i mantenir una població més estable. Finalment, es procedeix a fer-los una marca a la orella per identificar els gats ja controlats i se'ls allibera al mateix indret on es van capturar.

Els gats de les colònies controlades s'alimenten exclusivament amb pinso i aigua, així s'evita la presència de restes orgàniques al carrer i de plagues.

Cal recordar que l'ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals (art 34), prohibeix alimentar els animals a la via pública. De l'alimentació de les colònies de gats se n'encarrega l'associació ADALL, que col·labora en la gestió i control de les colònies de gats al municipi.

Si t'agraden els animals i vols col·laborar amb el programa de manera voluntària per tenir cura i encarregar-te d'alimentar una colònia, pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Benestar Animal.

 

Més informació.Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^