X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.01.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Doble sessió de Carnestoltes, dissabte 9 de febrer
Llavaneres estrena aquest 2013 un nou format de Carnestoltes popular, grŕcies a la implicació de tres entitats locals: l'AE Esclat, l'Associació de les Llums i El Casal de Llavaneres

Carnaval 2012

Una de les novetats és que aquest any el Carnaval se celebrarà en dissabte, el proper dia 9 de febrer, i no en diumenge com els darrers anys.A més, hi haurà doble sessió: de tarda, a partir de les 17 hores, per als infants, i de nit, a partir de les 21 hores, per a un públic adult.

Una de les novetats és que aquest any el Carnaval se celebrarŕ en dissabte, el proper dia 9 de febrer, i no en diumenge com els darrers anys. A més, hi haurŕ doble sessió: de tarda, a partir de les 17 hores, per als infants, i de nit, a partir de les 21 hores, per a un públic adult. En tots dos casos, el punt de sortida serŕ la plaça de la Vila i s´inclourŕ lectura del manifesta del rei Carnestoltes i rua fins a El Casal de Llavaneres. La festa infantil compta amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura, que convidarŕ a la xocolatada popular. L´animació infantil es farŕ al pati d´El Casal, per tant, cal que els nens i nenes vagin ben abrigats. A la nit, hi haurŕ sopar de pinxos i ball de disfresses amb dj´s locals.
Informació relacionada
Dissabte, 9 de febrer de 2013
Dissabte, 9 de febrer de 2013
Berenar, concurs de disfresses i ball
Dissabte, 9 de febrer de 2013
Diputació de Barcelona
^