Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.10.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La sortida cultural de novembre, al Palau de la Música
El concert de Camerart Orquestra del Maresme és la proposta escollida per la Regidoria de Cultura

La Regidoria de Cultura ha escollit el concert al Palau de la Música Catalana de Camerart per a la propera sortida cultural. La cita és diumenge 10 de novembre i les entrades són a la venda a la Regidoria de Cultura (de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores), fins el 7 de novembre. El preu variarà en funció de la localitat escollida i hi haurà servei de bus opcional, per 10 euros. Camerart presentarà l'Stabat Mater de Dvořák, acompanyada de la Coral Sant Jordi i sota la direcció de Jordi Colomer. Una obra de gran envergadura que es podrà tornar a sentir 50 anys després de la seva estrena a l'Estat Espanyol. Més informació del concert, aquí.

El bus sortirà a les 4 de la tarda de la plaça de la Vila. El concert començarà a les 18 hores, per tant els assistents tindran temps de gaudir de les instal·lacions del Palau abans de l'inici de l'actuació.

El preu de les entrades varia en funció de la localitat escollida: des de 15 euros (sense visió a l'escenari) fins a 75 euros. Podeu veure més detalls en el cartell adjunt.

Sortida al Palau de la Música

Diputació de Barcelona
^