X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.04.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Arriba la gran festa culinària de Llavaneres
El parc de Ca l'Alfaro acull la 15a Festa del Pèsol el cap de setmana del 26 i 27 d'abril

Cartell de la Festa del PèsolEl cap de setmana del 25 al 27 d'abril és la data escollida per a la celebració de la 15a Festa del Pèsol de Llavaneres. Tres dies per difondre les excel•lències culinàries del pèsol garrofal de Llavaneres, reconegut amb una marca de garantia de qualitat, i aprofitar-les perquè visitants d’arreu de Catalunya coneguin Llavaneres. A més, les jornades gastronòmiques estan en marxa des del 28 de març i s’allargaran fins el 27 d'abril en una desena de restaurants.

La Festa començarà divendres 25 amb la trobada amb les escoles del poble, que com sempre elaboren un treball plàstic dedicat al pèsol. A la nit, es donarà pas al 7è Sopar del Pèsol, que aquest any servirà el restaurant del Club Nàutic El Balís, a un preu de 35 euros per comensal (cal inscripció prèvia). Un sopar de gala que és una oportunitat única per degustar el pèsol garrofal de Llavaneres en totes les seves varietats culinàries. En el decurs del sopar es lliurarà el vuitè distintiu del Pèsol d'Or, que premia la promoció i la divulgació del pèsol garrofal de Llavaneres.

La Festa del Pèsol continuarà dissabte 26 d'abril amb la visita a la fira, on es podrà comprar pèsol de Llavaneres, i diumenge 27 amb la tradicional degustació popular de pèsol ofegat de Llavaneres.

La Festa del Pèsol l'organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llavaneres, amb el suport dels restauradors, comerciants i productors locals.

Programa de la 15a Festa del Pèsol

Programa de la 15a Festa del Pèsol

Fitxer: PROGRAMA_15A_FESTA_DEL_PESOL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 2.79 MB

Informació relacionada
Diumenge, 27 d'abril de 2014
Dissabte, 26 d'abril de 2014
Dissabte, 26 d'abril de 2014
Divendres, 25 d'abril de 2014
Divendres, 25 d'abril de 2014
Els germans Roca i Albert Adrià, entre els cuiners catalans que cuinen pèsol garrofal
El sopar el servirà el restaurant del CN El Balís, divendres 25 d'abril
Productors, restauradors i Ajuntament van consensuar ahir les dates en una reunió de treball
Diputació de Barcelona
^