X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.04.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La 17a Mostra de Teatre Dani Tàpias aixeca el teló!

Eskakejats TeatreLa secció de teatre d'El Casal de Llavaneres posarà en marxa el proper dissabte 3 de maig la 17a Mostra de Teatre Dani Tapias amb l'obra Boarding pass, una comèdia a càrrec d'Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt. La representació començarà a les deu de la nit, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Per segon any, la Mostra, que abans es feia per la tardor, s'avança a la primavera, amb l'objectiu d'atreure més públic. Seran un total de quatre obres, de gèneres i estils ben diferents, que es clouran per la Festa major de la Minerva amb l'estrena a càrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres. Les primeres tres representacions es faran a la sala d'El Casal i, per a la cloenda, ja hi ha reservat l'escenari que es munta per la Minerva al parc de Ca l'Alfaro. L'entrada és gratuïta.

Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt portarà a Llavaneres dissabte 3 de maig (22 hores), a la sala polivalent d'El Casal, un espectacle divertit, que ha fet riure per allà on ha passat fins ara. Amb text de Jordi Faura i dirigida per Abel Coll, és un espectacle d'humor que convida a la reflexió, segons explica Jordi Roldós, organitzador de la Mostra.

La següent proposta s'oferirà diumenge 18 de maig (18 hores), i farà pujar a escena un espectacle amb màscares i titelles, adreçat a tots els públics, Carregat de romanços. A càrrec de Pàmboliteatre de Mataró, es farà també a la sala polivalent d'El Casal.

Diumenge 15 de juny (18 hores), arribarà la tercera proposta, a càrrec del Centre Parroquial d'Argentona. L'obra porta per títol Passió d'estiu i començarà a les sis de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal.

La Inestable

El plat fort de la Mostra de Teatre Dani Tàpias 2014 serà l'estrena de No és tan fàcil, a càrrec de la companyia Inestable d'El Casal. Una obra de Paco Mir que és sinònim de 100% humor i que parodiarà el món de la parella. Es representarà, en el marc de la Festa Major de la Minerva, el cap de setmana del 12 i el 13 de juliol, al parc de Ca l'Alfaro.

Jordi Roldós destaca que, actualment, la Companyia Inestable d’El Casal de Llavaneres gaudeix de bona salut. El fet que l’obra final de la Mostra de l’any passat fos El retaule del flautista, un ambiciós musical que va comptar amb la col·laboració de  l’Escola Municipal de Música, va encoratjar molts artistes novells, sobretot dones. Un fet que es veurà reflectit a la posada en escena de No és tan fàcil: vint dones i dos homes.

Informació relacionada
Diumenge, 13 de juliol de 2014
A càrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres
Dissabte, 12 de juliol de 2014
A càrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres
Diumenge, 15 de juny de 2014
A càrrec del Centre Parroquial d'Argentona
A càrrec del Centre Parroquial d'Argentona, es representarà el 15 de juny, a les 6 de la tarda, a El Casal
Diumenge, 18 de maig de 2014
A càrrec de la companyia Pàmboliteatre, de Mataró
A càrrec de la companyia Pàmboliteatre de Mataró, a les 18 hores
Dissabte, 3 de maig de 2014
A càrrec de la companyia Eskakejats d'Arenys de Munt
Diputació de Barcelona
^