Aigues de Llavaneres

Servei municipal del servei d'abastament d'aigua potable des de 1962

EmergènciaEmergència per sequeraEntra en vigor la fase 1 de l'estat d'emergència per sequeraLlavaneres és un dels 239 municipis afectats per la declaració d'emergència decretada per la Generalitat de Catalunya
La qualitat de l'aigua

Gota d'aigua

La realització d'anàlisis periòdiques permeten la verificació del bon funcionament del sistema i del compliment de criteris de qualitat sanitària a l'aigua.

Consulta els últims resultats:

Consulta els resultats

Notícies | PUBLICAT 12.11.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Per un Servei Municipal d'Aigües més eficaç
El consistori aprova un reglament de funcionament d'aquest departament per tal de millorar l'atenció que s'ofereix als usuaris

Servei d'AigüesEl Servei municipal d'Aigües de Llavaneres disposarà ben aviat d'un reglament que ha de contribuir a fer més eficaç i més eficient el servei que s'ofereix als vilatans. El ple de l'Ajuntament va aprovar, en la sessió del 28 d'octubre, el Reglament del Servei de Proveïment d'Aigua Potable, que defineix els drets dels usuaris i del consistori i que estableix un seguit de protocols d'actuació. L'objectiu ha estat "ordenar" tots els processos de treball del servei.

Aquest document, que ara està en fase d'exposició pública, té com a objectiu posar sobre el paper tot el relatiu al Servei Municipal d'Aigües de Llavaneres. S'hi expliquen les tasques i les instal·lacions de què disposa el departament. S'hi defineixen els drets dels ciutadans i també de l'administració. Es concreten els bons i mals usos de l'aigua de boca; i s'hi especifiquen les sancions en cas de no complir-los. A més i d'entre molts altres aspectes, s'hi recull un protocol d'actuació per a tots els supòsits del servei possibles: des del tall en el subministrament fins als casos d'impagament.

El regidor del Servei Municipal d'Aigües, Albert Sala, explica que l'objectiu ha estat posar per escrit els procediments a seguir per tal que se segueixin en tots els casos. La premisa amb què s'ha redactat el reglament és que "tots els ciutadans seran tractats per igual en cas de qualsevol incidència (avaria, impagament, tall del subministrament...). Així mateix, Sala destaca que aquesta voluntat de regular el servei "referma l'aposta perquè el servei sigui municipal".

El reglament es va aprovar en la sessió plenària del 28 d'octubre amb els vots a favor dels 11 regidors del govern (CiU, ERC, GLL, PSC, SOS i regidor no adscrit Salvador Ramon) i l'abstenció dels sis regidors de l'oposició (PP i regidors no adscrits Bernat Graupera, Sandra Carreras i Josep Molins).

Més informació

Aquí podeu consultar el Reglament del Servei de Proveïment d'Aigua Potable.

Diputació de Barcelona
^