Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Àlvar Roda actuarà als jardins de Can Caralt
El concert tindrà lloc el proper dimecres 8 de juliol, al vespre, i l'entrada és gratuïta

Àlvar RodaEl músic Àlvar Roda és la tria del Festival Poesia i + per a Llavaneres. Actuarà als jardins de Can Caralt dimecres 8 de juliol, a les 9 del vespre. L'entrada és gratuïta. Acompanyat de diversos músics, interpretarà cançons de resistència i de reivindicació a partir de textos de poetes catalans de prestigi universal.

Àlvar Roda emprèn aquest projecte musical ben acompanyat. El punt de partida són diverses composicions, algunes de ja fa uns anys, gairebé oblidades, a partir de textos de poetes catalans de reconegut prestigi universal. Acompanyat de diversos músics i de la sensibilitat i la complicitat de Joan Figueres, que hi ha contribuït amb els seus arranjaments, Àlvar Roda construeix una constel·lació poètica amb alguns dels noms més importants de la poesia catalana: Pere Quart, Joan Brossa, Joan Vinyoli, Joan Salvat-Papasseit, Tomàs Garcés, Josep M. de Sagarra, Gabriel Ferreter, Narcís Comadira, Rodolf Sirera i Xavier Bru de Sala. Són cançons de resistència i de reivindicació que avui tenen més actualitat que mai.

La Nova Cançó

Àlvar Roda va formar part als anys 60 i 70 del grup Tricicle, juntament amb Frederic Roda i Ignasi Roda. El grup, que va pertànyer al moviment de la Nova cançó, tenia estil amb una forta càrrega d’ironia que es reflectia en les lletres de les seves cançons, moltes d'elles escrites expressament per a ells per poetes catalans: Pere Quart i Miquel Martí i Pol, entre d'altres.

Actuació d'Àlvar Roda
Actuació d'Àlvar Roda

Informació relacionada
Dimecres, 8 de juliol de 2015
Festival Poesia i + a Llavaneres
Tindrà lloc del 3 a l'11 de juliol
Per segon any consecutiu, compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt
Diputació de Barcelona
^