X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.07.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Quatre nits als jardins de Can Caralt
Del 31 de juliol al 21 d'agost, Llavaneres convida a un nou cicle de concerts a la fresca

Del 31 de juliol al 21 d'agost, arriba a Llavaneres una nova proposta de l'agenda cultural d'aquest estiu. El proper divendres dia 31 arrenca el cicle Can Caralt, obert per vacances. Seran quatre concerts a cŕrrec de reconeguts conjunts musicals, en un espai únic com ho són els jardins de Can Caralt. Tots en divendres a la nit, a partir de les 22 hores, i amb entrada lliure. És una proposta de la Comissió de Festes, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes.

Gemma HumetUna gran veu per obrir el cicle

La primera a estrenar aquest nou cicle Can Caralt, obert per vacances és Gemma Humet. Nascuda a Terrassa l'any 1988, s'autodefineix com a cantant i contadora d'històries. Humet interpreta cançó d'autor mediterrània.

A Llavaneres, presentarà el seu disc Si canto enrere. Aquest esperat treball és el seu debut en solitari. Entre d'altres cançons, al disc incorpora "Si te me'n vas", del seu tiet i ja desaparegut Joan Baptista Humet. En podeu escoltar un avançament, al seu web.

Humet, una de les veus més commovedores de l'actual panorama musical català, ha voltat ja escenaris de tot Catalunya acompanyada de músics de la talla de Toti Soler, Toni Xuclà o Feliu Gasull. Amb una formació musical que comença amb 5 anys, és també pianista.


New Barcelona TractionJazz, per continuar

La següent proposta arribarà divendres 7 d'agost, també a partir de les deu de la nit als jardins de Can Caralt. De música d'autor i mediterrània saltarem al jazz. Serà la nit del quartet New Barcelona Traction, un conjunt molt vinculat al Maresme.

New Barcelona Traction és un quartet de jazz format per Tono Huguet (guitarra), Lluís Miquel Sánchez (saxo), Josep Maria Azorín (contrabaix) i Francis Rabassa (bateria). A Can Caralt, tindrem ocasió d'escoltar un variat repertori basat en estàndards de jazz. New Barcelona Traction transmet l’autenticitat de l’experiència en l’immens món del jazz, i destaca pel clima i la connexió amb el públic que aconsegueix en els seus directes.

Quartet de corda i relats

UNAEl 14 d'agost serà el torn d'Una, un conjunt de corda i veu molt especial. Integrat per Lluna Aragón (violí), Sandrine Robillard (cello), Maria Juan i Loli Nycz (viola) i Ana Rossi (veu), és un quartet de corda al qual s'hi suma una veu que explica històries.

El repertori d'Una inclou cançons populars d'Argentina, Cab Verd, Catalunya o Brasil, i també temes propis. Un repertori variat, que respira multiculturalitat, i que defensa que "la música és una i és totes les músiques..."





Noves vibracions

Qu4rt Pr1meraEl cicle musical d'aquest estiu a Can Caralt el tancarà el conjunt de música pop QU4RT PR1MERA en format acústic. Prèviament, s'ha convidat al músic local Sander Clasen a participar en el cicle per mostrar les seves cançons. L'actuació s'ha programat per al divendres 21 d'agost, com sempre a partir de les deu de la nit als jardins de Can Caralt.

Serà una excel·lent ocasió per escoltar el nou disc d'aquesta formació liderada per Pere Jou. Un disc que s'acaba de presentar i que inclou una desena de temes amb lletres que mereixen d'una acurada lectura i melodies que t'atrapen encara que no ho vulguis. És una aposta vitalista per una música sense pors ni complexes, carregada de noves energies, de bones vibracions.

El cartell

Can Caralt, obert per vacances

Informació relacionada
Divendres, 21 d'agost de 2015
Amb Sander Clasen i Qu4rt Pr1mera
Divendres, 14 d'agost de 2015
Amb Una (quartet de corda i veu)
Divendres, 7 d'agost de 2015
Amb New Barcelona Traction (quartet de jazz)
Divendres, 31 de juliol de 2015
Amb Gemma Humet (Cançó d'autor)
Diputació de Barcelona
^