Botó que mostra/amaga menú lateral
Publicacions oficials | PUBLICAT 25.09.2013
Versió per imprimir
Joventut
Convocatòria per a entitats juvenils: programa PIDCES
  • Descripció
    La Regidoria de Joventut obre una convocatòria adreçada a entitats incloses al registre de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per a la gestió del programa PIDCES (Programa d'Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària) durant el curs 2013/2014.
  • L'objecte d'aquesta convocatòria és l'adjudicació -a una entitat d'àmbit juvenil o que acrediti que els membres fundadors de l'associació són joves o que tinguin socis juvenils- de la gestió del PIDCES durant el primer trimestre del curs 2013/2014 prorrogable fins a juny de 2014.

    La  jornada laboral es desenvoluparà durant un període de 3h setmanals. La distribució d'aquesta haurà de comprendre un mínim de dos dies d'11 a 11:30h, hora d'esbarjo dels alumnes de l´Institut de Sant Andreu de Llavaneres, lloc on es desenvoluparà l'activitat, i la resta es distribuiran i fixaran segons la disponibilitat de l´entitat que se li adjudiqui el servei, però sempre dins horari lectiu de l'IES.

  • Data
    Els projectes es podran presentar a partir de dimecres 25 de setembre i fins divendres 11 d´octubre, a l´OAC de l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, de dilluns a divendres de 9h a 14h.
  • Documents

    Bases Pidces

    Bases Pidces

    CATCert certifica que en data 25-09-2013 14:06:33 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 2
    Mida: 89.1 kB

Diputació de Barcelona
^