Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.01.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El nou pavelló es podrà finançar en gran part amb subvencions supramunicipals
La Generalitat ha inclòs 400.000 euros al PUOSC per a la construcció del pavelló de Llavaneres, que se sumen als 500.000 euros de la Diputació i als 800.000 compromesos pel Consell Català de l'Esport

Vista del futur pavelló

La Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya acaba de notificar a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres que ha aprovat una subvenció de 400.000 euros per a la construcció del nou pavelló municipal, que s'aixecarà a la zona esportiva municipal. La subvenció s'inclou en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat. El govern municipal es mostra molt satisfet amb l'atorgament d'aquest ajut ja que, sumant-hi els anteriors ajuts ja compromesos, permetrà finançar en bona part l'obra del nou pavelló.

Als 400.000 euros de subvenció que acaba d'anunciar la Generalitat a Llavaneres per a la construcció del nou pavelló, s'hi han d'afegir els 500.000 euros que ja va comprometre la Diputació de Barcelona a través de Xarxa. A més, el govern municipal compta amb una aportació del Consell Català de l'Esport de 800.000 euros.

"Estem molt satisfets perquè totes aquestes subvencions ens permetran pagar el 100% de l'obra i això és gràcies al gran esforç que ha fet aquest equip de govern per demanar subvencions a totes les entitats supramunicipals. Són anys de feina i aquesta és la recompensa", ha declarat l'alcalde, Bernat Graupera, que ha reiterat que la construcció del nou pavelló municipal és l'obra més important en el pressupost municipal per al 2014, que el govern confia a aprovar durant els propers dies.

Informacions relacionades

El govern presenta el projecte del nou pavelló als clubs esportius. 3 de gener de 2014

Diputació de Barcelona
^