X
Emergčncia per sequera!
Notícies
07.05.2018
La instal·lació d'un gimnŕs a l'aire lliure i la creació d'un itinerari saludable, propostes guanyadores del Pressupost Participatiu d'Esports 2018

Des de les regidories d’Esports i Participació Ciutadana es valora molt positivament aquesta primera experiència de participació en un àmbit tan important com és la pràctica de l’esport.

pressupost participatiu esports

El projecte de Pressupost Participatiu d’Esports s’ha tancat amb l’elecció de dues propostes que es desenvoluparan durant aquest 2018. Es tracta de la instal·lació d'un gimnŕs a l'aire lliure -workout-, i la creació d'un itinerari saludable. Aquestes dues actuacions han comptat amb el suport majoritari -un 70%- dels vots emesos en el procés de’ priorització de propostes durant el qual es van rebre 20 vots de persones que, prčviament, s'havien identificat com a residents de la vila i majors de 16 anys.

La inversió dels dos projectes elegits ascendeix a 6.300 euros en total, una xifra inferior als 8.000 euros destinats als Pressupostos Participatius d'Esports 2018. L’import restant -1.700 euros- s’utilitzaran per cobrir les despeses suplementŕries derivades de la instal•lació del nou espai d'activitat física i de l'itinerari saludable. D’altra banda i pel que fa a projectes de futur, els participants del procés també han donat suport a la creació d'una futura escola esportiva municipal. Des de la Regidoria d’Esports es considera que caldrŕ incorporar aquest projecte en el proper mandat un cop estiguin finalitzades les obres del pavelló poliesportiu municipal, actualment en curs.

Segons el regidor d’Esports, Juan Antonio Casado, aquesta ‘primera experičncia en l’organització d’un projecte de pressupost participatiu en l’ŕmbit esportiu ha tingut una acollida molt positiva entre els nostres veďns’. Casado destaca que és necessari ‘posar en marxa eines com aquestes per impulsar i consolidar la participació ciutadana i aconseguir així apoderarels veďns i  veďnes i les entitats locals, que tanta feina fan a la vila’.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració dels ciutadans que han participat en el procés fent arribar els seus suggeriments, idees i propostes per tal de fomentar la prŕctica de l’esport a la nostra vila.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^