X
Emergčncia per sequera!
Notícies
30.01.2019
Participa en el concurs del Dia Mundial de l'Aigua!

L'Agčncia Catalana de l'Aigua convoca, per quart any consecutiu, aquest esdeveniment que té com a objectiu comunicar i conscienciar sobre la problemŕtica de l'abús de l'aigua i els efectes dels plŕstics sobre aquesta.
Hi podreu participar fins al 10 de març, via Facebook, Instagram i Youtube.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat de Catalunya commemora cada any el Dia Mundial de l'Aigua de 2019. L'efemèride serà el pròxim dia 22 de març, i l'ACA dedicarà especial atenció a tractar la problemàtica derivada de l'ús i l'abús dels plàstics i la seva presència a l'aigua. Per tal de conscienciar a la ciutadania sobre una qüestió tan important, l'ens públic convoca, per quart any consecutiu, el concurs d'imatges i vídeos a les xarxes socials. L'esdeveniment porta el lema: “L'ús i l'abús dels plàstics, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”.

Enguany es proposen dues categories: la primera és una de general, en la que es demanen imatges que responguin al concepte “l'aigua, un bé comú”. I una segona, que és la novetat d'aquesta edició, en la qual se sol·liciten imatges que evidenciïn la problemàtica dels plàstics a l'aigua. En aquest enllaç es poden consultar les bases.

Es pot participar a través de les xarxes socials d'Instagram, Facebook i/o Youtube, des d'ara fins al 10 de març. Per concursar via Instagram, pel que fa a la primera categoria, s'ha d'utilitzar l'etiqueta #acaworldwaterday2019 a les publicacions. Per participar en la segona categoria, s'ha d'utilitzar l'etiqueta #acaworldwaterday2019_plastic. En ambdós casos, s'haurà d'incloure en el text de la publicació el perfil de l'ACA: @aigua_cat. Per fer-ho amb Facebook o YouTube, la participació s'ha de fer mitjançant el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Més informació al web de l'ACA.

Dia Mundia Aigua Concurs 2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^