X
Emergčncia per sequera!
Notícies
27.04.2022
Torna la jornada ‘Let's Clean Up Europe!'
La jornada es farŕ diumenge 8 de maig al matí

Llavaneres es compromet de nou amb aquesta jornada europea. El Let's Clean Up Europe 2022 es farà per grups i s'assignaran les zones de recollida de residus. La jornada de sensibilització i consciència en matèria dels residus i contaminació tindrà lloc diumenge 8 de maig. El punt de trobada serà la glorieta del passeig de la Mare de Déu de Montserrat a les 10.15 h, i l'activitat arrencarà a les 10.30 h. Per finalitzar, s'oferirà un refrigeri als participants. Us hi podeu inscriure aquí.

Sant Andreu de Llavaneres torna a implicar-se en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe!’, una gran campanya a nivell europeu que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals ubicats o propers als nuclis urbans. Aquesta jornada té com a objectiu fomentar el respecte a l’entorn i el civisme i s’emmarca dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus.

Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics ideal per aquells que vulguin realitzar activitats familiars. Concretament, Sant Andreu de Llavaneres celebrarà una jornada de neteja de diferents espais verds del municipi. Seran un parell d'hores de feina i, en acabar, es convidarà a tots els participants a un refrigeri al parc de Ca l'Alfaro. Tindrà lloc el diumenge, 8 de maig, i us hi podeu inscriure aquí fins dijous 5 de maig, a les 14 h).

La participació del municipi en aquesta iniciativa europea ha estat impulsada des de les Regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l’ADF Serralada de Montalt. L'organització vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat i cedirà material de treball a tots els voluntaris.

Us recomanem que porteu calçat còmode i resistent, i també una gorra i crema solar per protegir-vos del sol.

Normes de seguretat

Let's clean up Europe

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^