Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC15 de maig de 2020 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Reserveu-vos el cap de setmana del 17 al 20 de juliol

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s'ha vist obligat a replantejar molts dels actes del calendari festiu d'aquesta primavera i del proper estiu a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Un dels programes més afectats per les restriccions socials a què obliga la pandèmia serà, sens dubte, la Festa Major de la Minerva 2020.


Publiquem la relació de restaurants i bars de Llavaneres que ofereixen servei a domicili i/o recollida a l'establiment d'encàrrecs. Si vols que surti el teu negoci, contacta'ns.


Diumenge 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia i a Llavaneres ens adherim a la campanya organitzada per la Direcció d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya.



La zona blava del centre serà gratuïta; caldrà posar el rellotge amb l'arribada i s'hi podrà estacionar una hora. La mesura també s'aplicarà a l'estacionament de l'N-II a tocar de la rotonda de la Marinada, al carrer de Mestral i al passeig de la Riera, entre el carrer de Mestral i el camí de Can Pi.


La regidoria d'Esports ens fa arribar consells i recomanacions per practicar activitat física de manera segura, amb un mateix i amb els altres, i ens proposa rutes alternatives.








Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600