X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies | PUBLICAT 15.05.2020
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
NotÝcies
Aquest estiu la zona blava serÓ gratu´ta
CaldrÓ indicar l'hora d'arribada amb un rellotge, com es fa a l'hivern

PÓrquingLa regidoria de Mobilitat informa que aquest any la zona blava del centre urbÓ serÓ gratu´ta; nomÚs caldrÓ posar el rellotge horari amb l'hora d'arribada i s'hi podrÓ estacionar el vehicle un mÓxim d'una hora. Aquesta mesura tambÚ s'aplicarÓ a l'estacionament de l'N-II adjacent a la rotonda de la Marinada, al carrer de Mestral i al passeig de la Riera, entre el carrer de Mestral i el camÝ de Can Pi. En canvi, a la zona de la platja, es mantÚ el pagament per promoure la rotaciˇ dels vehicles: les mÓquines entraran en funcionament a partir de dilluns 1 de juny. Els ve´ns amb distintiu d'aparcament, per˛, hi podran estacionar tambÚ sense pagar, com fins ara.

D'altra banda, l'Ajuntament ha comenšat a distribuir els distintius per a residents, que permeten l'estacionament a la zona de la platja de manera gratu´ta. Com a novetat d'aquest any, i amb motiu de la crisi ocasionada per la Covid-19, s'estan repartint els distintius per a tots els vehicles inscrits al municipi, hagin o no satisfet la taxa corresponent a l'any 2020.

Es recorda que el distintiu del vehicle s'ha de canviar al llarg del mes de juny. Si a partir del 15 de juny no l'heu rebut al vostre domicili poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament.

Recordem que els ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenš de Montalt tenen subscrit un conveni de colĚlaboraciˇ en matŔria d'estacionament de vehicles a motor i amb el distintiu del municipi de Llavaneres es pot estacionar gratu´tament al carrer de la Pica d'Estats (complex comercial i esportiu Sorli), al carrer de la Pau (zona sense asfaltar a tocar del passeig marÝtim) i a l'avinguda de Montalnou (zona esportiva).

L'˙nic canvi que s'ha produ´t respecte l'any anterior Ús que al centre urbÓ, Pins Mar, carrer Mestral i pg de la Riera, entre Mestral i Can Pi, la zona blava serÓ gratu´ta per a tothom. CaldrÓ indicar amb rellotge horari l'arribada i tindrem una hora com a mÓxim per estacionar-hi.

Pel que fa a la zona blava de la platja, el distintiu d'estacionament que tenen els residents que paguen l'impost de circulaciˇ a Llavaneres permetrÓ que no hagin de pagar. Per tant, les mÓquines que s'acaben d'instalĚlar sˇn per permetre el pagament als visitants. Es mantÚ la gratu´tat per als ve´ns.

Zona blava

La zona blava de la platja serÓ de pagament a partir de l'1 de juny.
La zona blava de la platja serÓ de pagament a partir de l'1 de juny.
Diputaciˇ de Barcelona
^