X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest estiu la zona blava serà gratuïta
Caldrà indicar l'hora d'arribada amb un rellotge, com es fa a l'hivern

PàrquingLa regidoria de Mobilitat informa que aquest any la zona blava del centre urbà serà gratuïta; només caldrà posar el rellotge horari amb l'hora d'arribada i s'hi podrà estacionar el vehicle un màxim d'una hora. Aquesta mesura també s'aplicarà a l'estacionament de l'N-II adjacent a la rotonda de la Marinada, al carrer de Mestral i al passeig de la Riera, entre el carrer de Mestral i el camí de Can Pi. En canvi, a la zona de la platja, es manté el pagament per promoure la rotació dels vehicles: les màquines entraran en funcionament a partir de dilluns 1 de juny. Els veïns amb distintiu d'aparcament, però, hi podran estacionar també sense pagar, com fins ara.

D'altra banda, l'Ajuntament ha començat a distribuir els distintius per a residents, que permeten l'estacionament a la zona de la platja de manera gratuïta. Com a novetat d'aquest any, i amb motiu de la crisi ocasionada per la Covid-19, s'estan repartint els distintius per a tots els vehicles inscrits al municipi, hagin o no satisfet la taxa corresponent a l'any 2020.

Es recorda que el distintiu del vehicle s'ha de canviar al llarg del mes de juny. Si a partir del 15 de juny no l'heu rebut al vostre domicili poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament.

Recordem que els ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt tenen subscrit un conveni de col·laboració en matèria d'estacionament de vehicles a motor i amb el distintiu del municipi de Llavaneres es pot estacionar gratuïtament al carrer de la Pica d'Estats (complex comercial i esportiu Sorli), al carrer de la Pau (zona sense asfaltar a tocar del passeig marítim) i a l'avinguda de Montalnou (zona esportiva).

L'únic canvi que s'ha produït respecte l'any anterior és que al centre urbà, Pins Mar, carrer Mestral i pg de la Riera, entre Mestral i Can Pi, la zona blava serà gratuïta per a tothom. Caldrà indicar amb rellotge horari l'arribada i tindrem una hora com a màxim per estacionar-hi.

Pel que fa a la zona blava de la platja, el distintiu d'estacionament que tenen els residents que paguen l'impost de circulació a Llavaneres permetrà que no hagin de pagar. Per tant, les màquines que s'acaben d'instal·lar són per permetre el pagament als visitants. Es manté la gratuïtat per als veïns.

Zona blava

La zona blava de la platja serà de pagament a partir de l'1 de juny.
La zona blava de la platja serà de pagament a partir de l'1 de juny.
Diputació de Barcelona
^