X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.05.2020
Versiķ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest estiu la zona blava serā gratuīta
Caldrā indicar l'hora d'arribada amb un rellotge, com es fa a l'hivern

PārquingLa regidoria de Mobilitat informa que aquest any la zona blava del centre urbā serā gratuīta; només caldrā posar el rellotge horari amb l'hora d'arribada i s'hi podrā estacionar el vehicle un māxim d'una hora. Aquesta mesura també s'aplicarā a l'estacionament de l'N-II adjacent a la rotonda de la Marinada, al carrer de Mestral i al passeig de la Riera, entre el carrer de Mestral i el camí de Can Pi. En canvi, a la zona de la platja, es manté el pagament per promoure la rotaciķ dels vehicles: les māquines entraran en funcionament a partir de dilluns 1 de juny. Els veīns amb distintiu d'aparcament, perō, hi podran estacionar també sense pagar, com fins ara.

D'altra banda, l'Ajuntament ha comenįat a distribuir els distintius per a residents, que permeten l'estacionament a la zona de la platja de manera gratuīta. Com a novetat d'aquest any, i amb motiu de la crisi ocasionada per la Covid-19, s'estan repartint els distintius per a tots els vehicles inscrits al municipi, hagin o no satisfet la taxa corresponent a l'any 2020.

Es recorda que el distintiu del vehicle s'ha de canviar al llarg del mes de juny. Si a partir del 15 de juny no l'heu rebut al vostre domicili poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament.

Recordem que els ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenį de Montalt tenen subscrit un conveni de colˇlaboraciķ en matčria d'estacionament de vehicles a motor i amb el distintiu del municipi de Llavaneres es pot estacionar gratuītament al carrer de la Pica d'Estats (complex comercial i esportiu Sorli), al carrer de la Pau (zona sense asfaltar a tocar del passeig marítim) i a l'avinguda de Montalnou (zona esportiva).

L'únic canvi que s'ha produīt respecte l'any anterior és que al centre urbā, Pins Mar, carrer Mestral i pg de la Riera, entre Mestral i Can Pi, la zona blava serā gratuīta per a tothom. Caldrā indicar amb rellotge horari l'arribada i tindrem una hora com a māxim per estacionar-hi.

Pel que fa a la zona blava de la platja, el distintiu d'estacionament que tenen els residents que paguen l'impost de circulaciķ a Llavaneres permetrā que no hagin de pagar. Per tant, les māquines que s'acaben d'instalˇlar sķn per permetre el pagament als visitants. Es manté la gratuītat per als veīns.

Zona blava

La zona blava de la platja serā de pagament a partir de l'1 de juny.
La zona blava de la platja serā de pagament a partir de l'1 de juny.
Diputaciķ de Barcelona
^