Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Uni Girona i l'Estudiantes s'enfrontaran en el II Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres
El partit entre aquests dos equips de la Lliga Femenina Endesa es disputarà dijous 26 de setembre, a les 19.30 h, al Pavelló Municipal d'Esports

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Llavaneres organitza la segona edició del Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres el proper dijous 26 de setembre al vespre. El torneig enfrontarà dos equips de la Lliga Femenina Endesa, l'Uni Girona i l'Estudiantes. L'accés al recinte és gratuït però es podrà fer un donatiu a l'associació Llavaneres contra el Càncer, que recull fons durant tot l'any a favor de la investigació mèdica i que aquest 2024 celebra mig segle de vida. L'aforament és limitat i, per assistir-hi, cal reservar entrada emplenant aquest formulari. 

El II Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres se celebrarà dijous 26 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports de Llavaneres.

A les 19.30 hores, hi haurà un partit entre l'Spar Girona i el Movistar Estudiantes, dos equips de la Lliga Endesa Femenina.

A la mitja part, es farà la presentació dels equips del club Bàsquet 3 Viles per a la temporada 2024/2025.

El partit es podrà seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres.

  Projecte solidari  

L'entrada al torneig serà gratuïta però en el pavelló d'Esports hi haurà un estand informatiu de Llavaneres contra el Càncer. L'associació, que aquest any compleix 50 anys, recollirà donatius a benefici de la investigació mèdica. 

Sense investigació, no hi ha cura

Torneig de Bàsquet

Diputació de Barcelona
^