X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escape Room Esportiu, ajornat a causa del rebrot de la pandčmia
La decisió s'ha pres tenint en compte les característiques de l'activitat i l'actual rebrot de contagis

L'organització de l'Escape Room Esportiu ha decidit ajornar l'esdeveniment, que estava previst per aquest dissabte 10 de juliol, a causa de l'increment de contagis de covid-19. La previsió és anunciar una nova data tan aviat com la situació epidemiolňgica ho faci possible. L'activitat posava en joc diferents equips de jugadors, que havien de superar deu proves repartides per tot el poble, i era molt difícil evitar el contacte entre els participants o el fet que poguessin coincidir durant la ruta. Davant l'actual risc de rebrot, cal minimitzar al mŕxim la concentració de persones i els contactes estrets.

L'actual situació sanitària -la taxa de reproducció actual és de 3.88; l’epidèmia creix si és superior a 1- ha obligat la Regidoria d'Esports i la Comissió Olimpíades Populars a anul·lar l'activitat anunciada per aquest dissabte. El compromís és poder fer-la més endavant, quan el ritme de contagis es redueixi.

La regidora d'Esports, Maria José Cano, vol agrair públicament la dedicació i l'esforç de les persones que integren la comissió olímpica, amb una menció especial a Ramon Romeu, que va ser l’ideòleg de l’Escape Room Esportiu. Cano explica que la decisió es va prendre dimecres al vespre, en una reunió amb la comissió: "La probabilitat que coincidissin diferents grups a les proves era força elevada i tenint en compte l'increment dels contagis, per prudència, la gran majoria de la comissió ha decidit postposar-la."

La Regidoria d'Esports contactarà amb tots els equips inscrits en la jornada per comunicar-los la decisió d'ajornar la prova.

Escape Room Esportiu

Diputació de Barcelona
^