Diumenge, 19 de novembre

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
PortadaPortada - Economia i TransparènciaEconomia i TransparènciaPortada - Economia i Transparència - Oficina d'Atenció al CiutadàOficina d'Atenció al Ciutadà
Oficina d'Atenció al Ciutadà
Per contactar-hi

OFICINA CENTRAL
Plaça de la Vila 1

Telèfon: 937 023 600

Fax: 937 023 637

Horari:
Matins, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h
Tardes, dimarts, de 16 a 20 h

 
Correu electrònic:
ajuntament@ajllavaneres.cat

L'OAC està situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Llavaneres i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis. L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenció al ciutadà, és evitar als veïns desplaçaments innecessaris pels diferents departaments de l'administració municipal. El personal de l'OAC fa d'intermediari entre aquestes àrees i el ciutadà.

FUNCIONS


Entre les funcions més importants que desenvolupa l'oficina, hi ha la coordinació del registre d'entrada i sortida de documents i tot allò relatiu al padró municipal: altes i baixes, certificats d'empadronament, canvis de domicili... Igualment, l'OAC tramita les altes o els canvis de titular del servei municipal de l'aigua, així com les altes i les modificacions del cadastre. Aquí podeu consultar l'apartat de tràmits.

L'oficina d'atenció al ciutadà també és un punt de compra de diferents abonaments i tiquets -per a la piscina i l'autobús-, i de pagament, amb el 30% de descompte, de multes de trànsit o de zona blava. La compulsa de fotocòpies, l'alta en el cens d'animals domèstics o la informació per a preinscripcions a l'escola bressol municipal engreixen la llista de feines de l'OAC.

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637