Museu
Portada Ārea de Serveis Centrals Economia Oficina d'Atenciķ al Ciutadā
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Oficina d'Atenciķ al Ciutadā

HORARI

Matins, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14h
Tardes, dimarts, de 16 a 20h

L'OAC estā situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Llavaneres i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis. L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenciķ al ciutadā, és evitar als veīns desplaįaments innecessaris pels diferents departaments de l'administraciķ municipal. El personal de l'OAC fa d'intermediari entre aquestes ārees i el ciutadā.

FUNCIONS

Entre les funcions més importants que desenvolupa l'oficina, hi ha la coordinaciķ del registre d'entrada i sortida de documents i tot allō relatiu al padrķ municipal: altes i baixes, certificats d'empadronament, canvis de domicili... Igualment, l'OAC tramita les altes o els canvis de titular del servei municipal de l'aigua, així com les altes i les modificacions del cadastre. Aquí podeu consultar l'apartat de trāmits.

L'oficina d'atenciķ al ciutadā també és un punt de compra de diferents abonaments i tiquets -per a la piscina i l'autobús-, i de pagament, amb el 30% de descompte, de multes de trānsit o de zona blava. La compulsa de fotocōpies, l'alta en el cens d'animals domčstics o la informaciķ per a preinscripcions a l'escola bressol municipal engreixen la llista de feines de l'OAC.

 
Diputaciķ de Barcelona
^