X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.03.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La votació popular del Concurs de Balcons i Aparadors Florits, oberta fins diumenge

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme anunciarà properament la data inaugural del Mercat de la Flor i el Jardí, que ahir diumenge 20 de març es va haver d'anul·lar a causa de la pluja. Tot i que el mal temps va obligar a ajornar la fira, el jurat del Concurs de Balcons i Aparadors Florits va poder fer les valoracions a mig matí, un cop va deixar de ploure. Ja hi ha veredicte i s'anunciarà en uns dies a través del web municipal. En el concurs hi participen més una trentena de comerços i veïns del poble. A hores d'ara i fins diumenge 27 de març, continuen obertes les votacions populars.

Membres del jurat del concurs, visitant un dels comerços participants, ahir diumenge 20 de març. Foto: Tona Devesa
Membres del jurat del concurs, visitant un dels comerços participants, ahir diumenge 20 de març. Foto: Tona Devesa

Per votar el millor balcó o aparador guarnit cal visitar la pàgina del Facebook de l'Ajuntament de Llavaneres i fer un m'agrada a la millor proposta dins de l'àlbum de fotos del concurs. Hi ha temps fins a les 12 del migdia de diumenge 27 de març de 2016. El participant que obtingui més votacions serà el guanyador del premi popular; n’hi haurà un per categoria: balcons i aparadors. Els premis seran vals de compra de 50 € a gastar en comerços locals. Els guanyadors s’anunciaran a través del Facebook de l’Ajuntament de Llavaneres.

El concurs inclou altres dos premis valorats en un val de 100 € a gastar en restaurants locals. N'hi ha un per categoria i del veredicte se n'ha fet càrrec un jurat format per:

Membres del jurat del 1r Concurs de Balcons i Aparadors Florits

Anna Sosa i Ródenas, regidora d'Ensenyament, Comunicació, Protocol i Participació Ciutadana

Miquel Lloveras i Xaubet, gerent de Cultius Lloveras SL

Josep Ruiz i Royo, regidor d'Urbanisme i Obres Públiques

Lluís Sala i Dalmau, representant de Viles Florides i gerent de Sala Graupera

Judith Domínguez, Unió de Botiguers i Serveis de Sant Andreu de Llavaneres

Josep Riera, coordinador de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides

Diputació de Barcelona
^