X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.01.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Protegint-nos del foc forestal
S'obrirà una franja de protecció al nucli urbà

La Regidoria de Medi Ambient informa que el proper dilluns 23 de gener començaran les obres d'obertura de la franja de protecció contra incendis del nucli urbà de Sant Andreu de Llavaneres. L'execució anirà a càrrec de l'empresa Serfo-Esmi SL, sota la direcció d'un enginyer forestal contractat per l'Ajuntament, i la inversió prevista és de 63.805,80 euros €, IVA inclòs. El contracte d'obres es va signar ahir al matí.

Can Cabot de Munt

L'actuació consisteix en una tala selectiva de part de l'arbrat i del sotabosc existent, que actualment és molt dens i que afavoriria la propagació d'un incendi forestal. L'execució del projecte compta amb una subvenció econòmica de la Diputació de Barcelona, que en finança el 50% del cost. La resta es cobrirà a càrrec del pressupost municipal.

Daltra banda, la Regidoria de Medi Ambient ha portat a terme una campanya informativa a les edificacions aïllades situades en zona forestal per recordar els propietaris que tenen l'obligació legal de disposar d'una franja de protecció contra incendis.

Antecedents

L'actuació és similar a la realitzada l'estiu del 2015 a la urbanització de la Cornisa, així com a principis de 2016 a la urbanització d'Onze Pins, i en la mateixa línia de les actuacions que es porten a terme des del 2008 a les urbanitzacions de Supermaresme i de la Roca de la Nao.

Nota: aquesta actuació es fa en compliment de les disposicions legals establertes (Llei 2/2014 i Decret 123/2005).

CINC CÈNTIMS

Què hi farem?
Reduirem la massa arbòria i traurem els arbres malalts.

Per què s'hi actua?
Per evitar que, en cas d'incendi forestal, el foc es propagui.

 

Franja de protecció: plànol
Franja de protecció: plànol

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^