Dilluns, 18 de juny

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Fira d'atraccions i fira d'artesania per la Festa Major de La Minerva!

El programa d’activitats de la #FMinerva17 arriba, un cop més, farcit de propostes d’actes i activitats per a tots els gustos i les edats. Podeu consultar-les totes en aquest enllaį.

Fira Artesania Llavaneres

Fira d'atraccions
Del 14 al 18 de juliol, les atraccions dels firaires s'instalˇlaran a l'esplanada del passeig de Jaume Brutau. A més, durant el dimarts 18 de juliol algunes atraccions aplicaran un descompte del 50% amb motiu del Dia del Nen.

La fira d'atraccions obrirā de 17 a 2 hores el divendres, dissabte i diumenge, mentre que l'horari de dilluns i dimarts serā de 17 a 24 hores.

Fira d'artesania
En el marc de la Festa Major de La Minerva, el Passeig de la Mare de Déu de Montserrat acollirā la també tradicional fira d'artesania, on es vendran productes čtnics i autōctons com sandālies, bijuteria i complements, entre d'altres. La fira romandrā oberta el divendres 14 de juliol de 17 a 24 hores, mentre que l'horari serā de 10 a 24 hores durant el dissabte, diumenge i dilluns.

A més, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres informa que encara queden places disponibles per a aquelles persones que vulguin instalˇlar una parada a la Fira d'artesania. Les solˇlicituds es poden formalitzar abans del dimarts 11 de juliol de manera presencial presentant una instāncia genčrica a l’Oficina d'Atenciķ al Ciutadā (OAC), o bé online a través de l'e-TRAM.

L'Ajuntament anima els veīns a sortir de nou al carrer i gaudir de l’āmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que es desplegaran durant la #FMinerva17. Per a més informaciķ sobre totes les propostes, podeu descarregar el programa.

Informaciķ publicada el 6 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637