Dilluns, 23 d'abril

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Fira d'atraccions i fira d'artesania per la Festa Major de La Minerva!

El programa d’activitats de la #FMinerva17 arriba, un cop més, farcit de propostes d’actes i activitats per a tots els gustos i les edats. Podeu consultar-les totes en aquest enllaç.

Fira Artesania Llavaneres

Fira d'atraccions
Del 14 al 18 de juliol, les atraccions dels firaires s'instal·laran a l'esplanada del passeig de Jaume Brutau. A més, durant el dimarts 18 de juliol algunes atraccions aplicaran un descompte del 50% amb motiu del Dia del Nen.

La fira d'atraccions obrirà de 17 a 2 hores el divendres, dissabte i diumenge, mentre que l'horari de dilluns i dimarts serà de 17 a 24 hores.

Fira d'artesania
En el marc de la Festa Major de La Minerva, el Passeig de la Mare de Déu de Montserrat acollirà la també tradicional fira d'artesania, on es vendran productes ètnics i autòctons com sandàlies, bijuteria i complements, entre d'altres. La fira romandrà oberta el divendres 14 de juliol de 17 a 24 hores, mentre que l'horari serà de 10 a 24 hores durant el dissabte, diumenge i dilluns.

A més, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres informa que encara queden places disponibles per a aquelles persones que vulguin instal·lar una parada a la Fira d'artesania. Les sol·licituds es poden formalitzar abans del dimarts 11 de juliol de manera presencial presentant una instància genèrica a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), o bé online a través de l'e-TRAM.

L'Ajuntament anima els veïns a sortir de nou al carrer i gaudir de l’àmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que es desplegaran durant la #FMinerva17. Per a més informació sobre totes les propostes, podeu descarregar el programa.

Informació publicada el 6 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637