Dilluns, 18 de juny

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Finalitzen els treballs de millora a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Andreu de Llavaneres

L'Ajuntament completa la renovació d'aquest espai municipal fent-lo així més accessible i agradable per als llavanerencs i llavanerenques.

OAC Llavaneres 2017

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Andreu de Llavaneres llueix des d'aquest mes de juliol una nova imatge amb el clar propòsit de seguir apropant l'administració municipal al ciutadà i amb la vocació de ser una oficina al servei dels veïns i veïnes, facilitant-los així les seves relacions amb l'ens local. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria d'Urbanisme i Obres Públiques, ha completat la reforma de l'OAC eliminant els panells divisoris de vidres, renovant el mobiliari i transformant l'espai en una sala diàfana més espaiosa, moderna i accessible.

La millora de l'OAC respon a la voluntat de l'equip de govern d'oferir més i millors serveis i equipaments a la ciutadania, tot afavorint la seva mobilitat i accessibilitat als espais públics i suprimint, alhora, les barreres arquitectòniques existents. El regidor d'Urbanisme i Obres Públiques, Josep Ruiz, assegura que “els nostres veïns i veïnes es mereixen que des de les administracions els garantim un servei i uns equipaments públics de primera qualitat".

L'OAC està situada a la planta baixa de l'Ajuntament de Llavaneres i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis i tràmits. L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenció al ciutadà és evitar als veïns i veïnes desplaçaments innecessaris pels diferents departaments de l'administració municipal. D'aquesta manera, el personal de l'OAC, ara en un espai molt més obert i agradable, fa d'intermediari entre aquestes àrees i el ciutadà. Per a més informació sobre els tràmits que s'hi poden fer, podeu consultar aquest enllaç.

Informació publicada el 13 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637