X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.08.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres potencia la música com a activitat extraescolar per als infants

A partir del curs vinent, l’Escola Municipal de Música impulsa el projecte Cluster per incloure la música com a  activitat extraescolar a les escoles.

El curs 2017-2018 els estudiants d’educació infantil i primària dels centres Jaume Llull i Serena Vall gaudiran de la possibilitat de cursar estudis de Música com a activitat extraescolar. Aquesta proposta sorgeix del projecte Cluster impulsat per l’Escola Municipal de Música de Llavaneres amb la finalitat de contribuir d’una manera educativa i lúdica al desenvolupament integral dels infants.

En relació al projecte, la regidora d’Educació, Anna Sosa, explica que té com a objectiu “acostar l’escola de música a tota la ciutadania i crear un nou camí que connecti l’escola tradicional amb aquesta institució educativa musical”. En aquest sentit, la regidora Sosa explica que aquesta acció aconseguirà potenciar l’escola de música i donar-li visibilitat i també “podrà ajudar a incrementar el nombre d’alumnes per assegurar la sostenibilitat d’aquest equipament”.


escola música notícia

Les activitats començaran coincidint amb l’inici del curs escolar i es distribuiran segons les edats i els centres. A nivell general, els alumnes de P3, P4 i P5 treballaran la sensibilització musical, mentre que els estudiants de 3r a 6è de primària podran formar part d’un cor infantil. El preu de cadascuna d’aquestes activitats és de 16 euros mensuals.

Les inscripcions es podran fer a l'Escola Municipal de Música o als mateixos centres educatius a partir de l'1 de setembre. A més, el consistori informa que l’oferta de l’activitat està condicionada a un mínim d’inscripcions.

Podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música a través del correu electrònic escolamusica@ajllavaneres.cat o bé per telèfon al 937 92 92 80.

Informació sobre el projecte:

Fitxer Acrobat-PDF de (1.35MB)

Fitxer: Diptic_informatiu_projecte_Cluster_Escoles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 1.35 MB

Formulari d'inscripció:

Fitxer Acrobat-PDF de (694.44kB)

Fitxer: INSCRIPCIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 694.44 kB

Diputació de Barcelona
^