Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Torna 'El Primer Cafč' a Rādio Llavaneres

El Primer Cafč, el programa mancomunat entre les emissores municipals d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt, enceta aquest dimarts 12 de setembre la quarta temporada. Enguany, el programa comenįa una nova etapa amb un canvi d'emissora capįalera, ja que es realitzarā des de les instalˇlacions de Rādio SantVi, a Sant Vicenį de Montalt, i estarā conduīt per Josep Lluís Vidal i Irene Gil.

El Primer Cafč 2017-18

L’objectiu d'El Primer Cafč és oferir un espai de rādio de qualitat amb la informaciķ local de les quatre poblacions veīnes. En aquesta nova etapa l’estructura bāsica del programa és similar a la de temporades anteriors. Canvia, perō, el contingut d’algunes seccions i també s’estrenen alguns colˇlaboradors.

El Primer Cafč es continuarā emetent en horari de 8 a 10 del matí, de dilluns a divendres, a través de Rādio Arenys (91.2 FM); Rādio Canet (107.6 FM); Rādio Llavaneres (107.8 FM) i Rādio SantVi (107.4 FM). També es podrā seguir a través de l’emissiķ per internet de Rādio SantVi, Rādio Arenys i Rādio Llavaneres (radiollavaneres.cat), així com escoltar el programa sencer a través de la plataforma de rādio a la carta de Rādio SantVi (www.radiosantvi.cat).

El projecte va néixer el 2015 quan les emissores d'Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Vicenį de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres van engegar la primera temporada des dels estudis de Rādio Arenys amb el suport de La Xarxa de Comunicaciķ Local. Durant aquest temps El Primer Cafč ha estat presentat per Elena Viu i Jordi Dotras.

Informaciķ publicada el 7 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637