Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.09.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nou curs de suport educatiu i reforç escolar de l'Associació de les Llums

L'entitat llavanerenca proposa aquesta iniciativa socioeducativa adreçada als joves que cursen secundària i batxillerat. Per  a més informació i formalitzar les inscripcions, podeu trucar al número de telèfon 636 339 879.

Associació Les Llums Llavaneres

L'Associació de les Llums, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, engega al Casal de Joves un nou curs de suport educatiu i reforç escolar adreçat als joves que cursen secundària i batxillerat. Aquesta proposta tindrà lloc els dimarts i dijous, en horari de 16:30 a 18:30 hores. Per més informació i/o inscripcions, cal adreçar-se al mateix casal en horari d’obertura o trucant als responsables del projecte al número de telèfon 636339879.  

L'Associació de les Llums és una entitat que actualment es dedica a promoure la cultura, la formació i el lleure a través de diferents programes i activitats. Des de l'associació s'entén que la relació entre la cultura i les persones es fonamenta en el dret que tenim tots a accedir a la cultura, a gaudir-ne i a fer-la nostra. En aquest sentit, l'entitat treballa per oferir activitats a l'abast de tothom qui hi estigui interessat.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres aprecia el gran esforç i dedicació que fan entitats com l’Associació de les Llums per garantir el benestar social i proposar noves iniciatives al municipi mitjançant la diversió i la solidaritat.

Diputació de Barcelona
^