Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escola Municipal de Música col·laborarà en l'ensenyament musical a les llars infantils

El projecte va arrencar la setmana passada a la llar d’infants pública Minerva i aquesta setmana també s’iniciarà a la llar d’infants pública Sant Nicolau.

Música Llavaneres

L’Escola Municipal de Música i les dues llars infantils públiques de Llavaneres han engegat un nou projecte de col·laboració amb el qual es pretén potenciar i millorar qualitativament l’ensenyament musical en l'etapa d'educació infantil de primer cicle. Tot i que les mestres de les llars d’infants ja iniciaven els infants a la música, amb aquest projecte es vol refermar encara més aquest aprenentatge.

El projecte, que s’havia estat gestant durant els darrers mesos, es va concretar darrerament en una reunió que van mantenir els dos directors de les llars d’infants, Gemma Jarque i David Castillo, el director de l'Escola Municipal de Música, Marcel Ferrer, i la professora de sensibilització musical, Júlia Getino. Després d’aquesta reunió es va establir que les sessions es farien setmanalment i que es dirigirien específicament als infants de 2 i 3 anys.

La primera sessió del projecte es va iniciar a la llar d’infants Minerva, el passat dijous 5 d’octubre, amb un grup reduït d’alumnes. Aquesta setmana l’activitat també es traslladarà a la llar d'infants pública Sant Nicolau.

La regidora d’Educació, Anna Sosa, afirma que amb aquest projecte “s’inicia una col·laboració que creiem serà molt profitosa per a totes les parts i que només pot sumar”. En aquest sentit, la regidora també explica que “aquest tipus d’iniciatives i de sinergies són necessàries pel foment i la creació d’una xarxa educativa més cohesionada i col·laborativa en l’àmbit municipal”.

Aquest curs, l’Escola de Música Municipal ha engegat un altre projecte, el projecte Cluster, per tal d’incloure la música com a activitat extraescolar als centres d’educació infantil i primària Jaume Llull i Serena Vall. Aquest projecte té la finalitat de contribuir d’una manera educativa i lúdica al desenvolupament integral dels infants. Per a més informació sobre aquestes activitats extraescolars, consulteu el web de l’Escola Municipal de Música.

Diputació de Barcelona
^