X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Torna el concurs d'aparadors de tardor

Com en la darrera edició, la Fira de Tardor 2017 premiarà els aparadors comercials que estiguin millor decorats amb motius de la tardor. Per formalitzar les inscripcions, consulteu aquest enllaç.

FiraTardorLlavaneres2017

Després de l’èxit del concurs d’aparadors de la Fira de Tardor de l’any passat, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum torna a apostar per aquest certamen, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local. El concurs, dirigit a tots els establiments d’àmbit comercial i de restauració de Sant Andreu de Llavaneres, consisteix en la decoració d’aparadors amb el motiu de la tardor.

Un jurat format per dos regidors, un representant de la Unió de Botiguers i Serveis i un representant del sector de la restauració local decidiran el guanyador del premi al millor aparador, que rebrà un premi de 50 euros. També s’estableix una altra categoria, la categoria popular, que serà un premi atorgat pel públic. En aquest cas l’aparador que obtingui més vots a través de Facebook també s’emportarà un premi de 50 euros.

Bases del concurs

1. Participació
La participació és oberta a tots els establiments d'àmbit comercial i de restauració de Sant Andreu de Llavaneres.

2. Tema
Decoració d’aparadors amb el motiu de la tardor.

3. Durada
Els aparadors hauran d'estar exposats i visibles al públic el dissabte 11 i diumenge 12 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

4. Jurat
El jurat estarà format per: 2 regidors de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, 1 representant de la Unió de Botiguers i Serveis de Sant Andreu de Llavaneres, 1 representant del sector de restauració local, i votació popular (en el cas del premi de categoria popular)

5. Categories de participació i premis
Aparadors: Per l'aparador decorat que obtingui millor puntuació segons els barems valorats per un jurat. Els aparadors hauran de romandre exposats l'11 i 12 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

Popular: Atorgat pel públic, a l'aparador que obtingui més nombre de vots en les fotografies del Facebook. Cal que els participants d’aparadors enviïn una fotografia a l'adreça electrònica promocio@ajllavaneres.cat com a molt tard el dissabte 11 de novembre a les 10 h per tal que es puguin penjar al Facebook de l'Ajuntament i el públic pugui votar.

S’estableix un premi de 50 euros per categoria. El veredicte es farà públic el diumenge 12 de novembre a les 12 h al passeig Mare de Déu de Montserrat.

6. Criteris de valoració
El jurat valorarà l’originalitat, la utilització d’elements naturals associats a la tardor, la qualitat artística, el disseny i el color.

7. Distintius
L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acreditarà la seva participació en el concurs i que haurà ser exposat a l'aparador mentre duri el concurs. El distintiu es lliurarà el divendres 10 de novembre a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres (plaça de la Vila, 1), a totes les  persones inscrites en el formulari web.

8. Inscripcions
La inscripció al concurs és gratuïta i s'ha de formalitzar emplenant el formulari que trobareu al web municipal. El període d'inscripció al concurs finalitza el dimecres 8 de novembre de 2017. La participació en el concurs suposa l'acceptació de les bases.

Diputació de Barcelona
^