Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Obert el període de sol·licitud d'autoritzacions de crema de restes vegetals

Tots els veïns i veïnes que tinguin previst fer foc per cremar restes de jardí o focs d’esbarjo ho poden fer fins al 14 de març del 2018, prèvia sol·licitud d’un permís.

RestesVegetalsLlavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ja ha començat a tramitar la sol·licitud d’autoritzacions de crema de restes vegetals (altres materials no està permès) o focs d’esbarjo en zones properes a masses forestals. El període per fer aquests focs és del 16 d’octubre al 14 de març, com a mesura de prevenció d’incendis forestals. Fora d’aquest termini, per fer qualsevol tipus de crema cal demanar l’autorització als agents forestals.

Dins el terme municipal de Llavaneres únicament està permesa la crema de restes vegetals els dilluns i els dimarts entre les 11 i les 16 hores. També cal indicar que hi ha zones restringides a la crema que caldrà consultar amb l’Ajuntament en el moment de fer la sol·licitud. Tanmateix, és estrictament necessari que els fums no provoquin molèsties als veïns, tal com s’especifica en l’ordenança de civisme i convivència municipal.

Per tal de fer la crema correctament, caldrà adoptar una sèrie de mesures de prevenció estipulades en aquest document.

Qui pot sol·licitar la comunicació de crema?
Tots els propietaris de finques que vulguin realitzar cremes de restes vegetals o focs d’esbarjo en els terrenys forestals a la franja de 500 metres que els envolta.

Quin cost té?
El tràmit administratiu no té cap cost per als veïns i veïnes.

On s’ha de presentar l’autorització?
L’autorització s’ha de tramitar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, i els dimarts de 16 a 20 hores. El sol·licitant haurà de portar la documentació següent:
• DNI i dades personals del sol·licitant
• Identificació del lloc on es pretén fer la crema

Diputació de Barcelona
^