Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Obert el període de solˇlicitud d'autoritzacions de crema de restes vegetals

Tots els veīns i veīnes que tinguin previst fer foc per cremar restes de jardí o focs d’esbarjo ho poden fer fins al 14 de marį del 2018, prčvia solˇlicitud d’un permís.

RestesVegetalsLlavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ja ha comenįat a tramitar la solˇlicitud d’autoritzacions de crema de restes vegetals (altres materials no estā permčs) o focs d’esbarjo en zones properes a masses forestals. El període per fer aquests focs és del 16 d’octubre al 14 de marį, com a mesura de prevenciķ d’incendis forestals. Fora d’aquest termini, per fer qualsevol tipus de crema cal demanar l’autoritzaciķ als agents forestals.

Dins el terme municipal de Llavaneres únicament estā permesa la crema de restes vegetals els dilluns i els dimarts entre les 11 i les 16 hores. També cal indicar que hi ha zones restringides a la crema que caldrā consultar amb l’Ajuntament en el moment de fer la solˇlicitud. Tanmateix, és estrictament necessari que els fums no provoquin molčsties als veīns, tal com s’especifica en l’ordenanįa de civisme i convivčncia municipal.

Per tal de fer la crema correctament, caldrā adoptar una sčrie de mesures de prevenciķ estipulades en aquest document.

Qui pot solˇlicitar la comunicaciķ de crema?
Tots els propietaris de finques que vulguin realitzar cremes de restes vegetals o focs d’esbarjo en els terrenys forestals a la franja de 500 metres que els envolta.

Quin cost té?
El trāmit administratiu no té cap cost per als veīns i veīnes.

On s’ha de presentar l’autoritzaciķ?
L’autoritzaciķ s’ha de tramitar presencialment a l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā (OAC), de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, i els dimarts de 16 a 20 hores. El solˇlicitant haurā de portar la documentaciķ següent:
• DNI i dades personals del solˇlicitant
• Identificaciķ del lloc on es pretén fer la crema

Informaciķ publicada el 26 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637