Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine a celebrar l'arribada del Nadal amb l'Escola Municipal de Música!

El primer concert tindrà lloc el 18 de desembre, a les 19 hores, al gimnàs de l'Institut, mentre que el segon se celebrarà dos dies després, a partir de les 18:15 hores, a l'església parroquial. En acabat, a partir de les 19:30 hores aproximadament, es farà l'encesa de llums de l'arbre de Nadal de la Plaça de la Vila.

MúsicaLlavaneres

L'Escola Municipal de Música celebra l'arribada del Nadal amb dos concerts, que acabaran amb la tradicional encesa de les llums de l'arbre de Nadal de la Plaça de la Vila. El gimnàs de l'Institut de Llavaneres acollirà la primera actuació, prevista per al dilluns 18 de desembre a les 19 hores, en un espectacle que comptarà amb la participació de tots els conjunts instrumentals de l'escola.  

El segon concert tindrà lloc a l'església parroquial el dimecres 20 de desembre, a partir de les 18:15 hores, i hi actuaran les corals d'iniciació (6 i 7 anys), de nivell bàsic (de 8 a 12 anys) i la Coral Minerva (adults).

Tot seguit, l'alumnat i les persones assistents interpretaran algunes nadales tradicionals a les escales de l'església, al carrer de Munt i a la Plaça de la Vila. Serà en aquest punt quan, a partir de les 19:30 hores aproximadament, es farà l'encesa de llums de l'arbre de Nadal.

L'Ajuntament convida els veïns, veïnes i visitants a assistir als concerts organitzats per l'Escola Municipal de Música, un espectacle en el qual els assistents podran gaudir d'un repertori musical variat, complet i de primera qualitat ofert per l'alumnat del centre.

Diputació de Barcelona
^