X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres ja compta amb quatre Punts d'Informació Turística reconeguts

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va lliurar el passat 20 de desembre les plaques i dispensadors a 60 empreses i entitats del Maresme que han participat enguany en aquest programa de la Diputació de Barcelona.

BibliotecaLlavaneres

La Biblioteca Municipal i Buch Fotografia van esdevenir recentment nous Punts d'Informació Turística (PIT), afegint-se així a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i el Port Balís com a espais acreditats per oferir un servei d'atenció més complet als turistes, visitants i veïns i veïnes. La Casa Coll i Regàs de Mataró va acollir el passat 20 de desembre l'acte de lliurament de plaques i dispensadors a les empreses i entitats públiques del Maresme que han esdevingut enguany nous Punts d’Informació Turística en el marc del programa que impulsa la Diputació de Barcelona.

El Programa Punts d’Informació Turística de la DIBA és un projecte destinat a entitats públiques i equipaments i serveis turístics privats perquè aquests, al marge de la seva activitat habitual, ofereixin els serveis d’informació, difusió i atenció turística, i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar el visitant durant la seva estada.

El Maresme és la comarca de la demarcació de Barcelona amb més Punts d’Informació Turística reconeguts, donant mostres de l'aposta que s'està fent per consolidar una xarxa de serveis turístics que ofereixin la millor qualitat quant a atenció i tracte a visitants i turistes.

Diputació de Barcelona
^