Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Es creen els primers premis per a treballs de recerca fets per estudiants de Sant Andreu de Llavaneres

El Grup Impulsor del Pla Educatiu de la Vila va acordar, en la seva darrera reunió de treball, instaurar aquests guardons amb l’objectiu de fomentar l’elaboració de treballs i recerca relacionada amb el territori i la identitat de Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Andreu de Llavaneres continua treballant per  consolidar el seu caràcter de vila educadora. El passat dimecres, 31 de gener, el Grup Impulsor del Pla Educatiu de la Vila va celebrar la seva última sessió de treball. Entre les propostes analitzades es va acordar impulsar, ja per aquest 2018, una convocatòria de premis per als treballs de recerca elaborats pels estudiants dels instituts de Sant Andreu de Llavaneres.

L’objectiu d’aquests premis és posar en valor i guardonar les recerques que estiguin relacionades amb el territori i la identitat de la vila. No obstant això, en aquesta primera convocatòria, com que el curs escolar ja està iniciat i els instituts i alumnes no eren coneixedors d’aquests guardons en el moment de definir els àmbits de recerca dels seus treballs, es premiaran els millors treballs acadèmics, independentment de la seva temàtica. En la convocatòria del curs 2018-2019 ja es premiaran, concretament, aquells treballs vinculats amb les temàtiques anteriorment esmentades.

El mes d’octubre començarà el 2n Fòrum d’Educació

Amb l’acte d’entrega de premis, que se celebrarà el proper 23 d’abril, es donaran per clausurats els treballs del 1r Fòrum d’Educació. Un cop finalitzada aquesta primera experiència, està previst que el mes d’octubre es doni el tret de sortida a la segona edició del Fòrum. Segons explica la regidora d’Educació, Anna Sosa, ‘amb aquesta nova edició continuem treballant per fer de Sant Andreu de Llavaneres una vila educadora, treballant en l’educació amb una perspectiva transversal i apostant per la participació ciutadana com a eina de construcció del futur del nostre poble’.


El Pla Educatiu de la Vila, una iniciativa oberta

El Pla Educatiu de Sant Andreu de Llavaneres és una iniciativa oberta i de cooperació educativa que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l'acció educativa de la vila més enllà de l'àmbit escolar. Aquest pla té com a objectiu aconseguir la participació de tots els agents educatius per tal que l'educació -en totes les seves realitats i edats- esdevingui un projecte global en tots els àmbits de la vila. Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s’agraeix la implicació  i el compromís dels participants de les sessions de treball del pla.


Neix l’Aliança Educació 360: un projecte que també aposta per la filosofia de vila educadora

La Diputació de Barcelona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Fundació Jaume Bofill han posat en marxa l’Aliança Educació 360 que neix amb 34 socis: ajuntaments i ens locals, xarxes de centres educatius, associacions de mestres i educadors, entitats de lleure i del tercer sector social i esportiu de Catalunya que aglutinen milers d’entitats, i grups de recerca de les universitats. Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres se celebra la posada en marxa d’iniciatives com aquesta i s’anima a les associacions i entitats educatives del poble a participar en aquest innovador projecte. Consulteu el projecte.

institut llav

Diputació de Barcelona
^